Morgana

Lélekszipoly
[Passzív] Lélekszipoly
Morgana a hősöknek, nagy minionoknak és nagy szörnyeknek okozott sebzéssel arányosan gyógyítja magát.

Sötét csapda
[Q] Sötét csapda
Morgana egy fekete mágiából formált gömböt lő ki. Amikor a gömb hozzáér egy ellenfélhez, varázssebzést okoz neki, és egy időre a földhöz szögezi.

Szennyezett föld
[W] Szennyezett föld
Meggyalázott földdé változtat egy területet, és az ott tartózkodó ellenséges egységek folyamatos sebzést szenvednek.

Fekete pajzs
[E] Fekete pajzs
Védőpajzsot von egy szövetséges hős köré, ami elnyeli a varázssebzést és hárítja a bénításokat, amíg a pajzs meg nem törik vagy el nem oszlik.

Lélekbéklyók
[R] Lélekbéklyók
Energialáncokat dob a közelben tartózkodó ellenséges hősökre, amellyel kezdeti sebzést okoz nekik, és csökkenti a mozgási sebességüket, majd ha pár másodperccel később még mindig Morgana közelében vannak, visszhangozza a fájdalmat, és elkábítja őket.

Létezik egy távoli világ, ahol szemkápráztatóan kecses szárnyas lények élik örökkévaló életüket – és ahol még mindig egy ősi viszály dúl. Mint annyi konfliktus, ez is családokat szakított ketté. Az egyik oldal a tökéletes rend és igazság bajnokának tekinti magát, akik saját törvényei és erős központi irányításuk alá akarják vonni a világot. Az ellenük harcolók szerint testvéreik zsarnokká váltak, és nem látják a teljes képet, hanem feláldozzák az egyént és az ő szabadságát a hatékonyság és biztonság illúziójáért. Morgana is azok közé tartozott, akik e vélt zsarnokság ellen fordultak, amiért „bukottként” bélyegezték meg őt. Morgana messze nem volt ártatlan, hiszen elfeledett titkok között keresgélt, hogy tiltott hatalomra szert téve a fekete mágia mesterévé válhasson. Ezzel egyetlen célja volt, amelyhez megszállottan ragaszkodott: le akarta győzni az ellenséges haderő vezetőjét – nővérét, Kayle-t.

Bár vér szerinti testvérek voltak, Kayle megtagadta testvéreként Morganát, amikor ő nem csatlakozott hozzá. Idővel Morgana olyan erőre tett szert, hogy nemcsak Kayle méltó ellenfelévé, hanem veszélyes kihívójává is vált. Azonban Morgana nem a kiegyenlített harc híve. Türelmesen gyűjti az erejét, és várja a napot, amikor sor kerülhet a végső összecsapásukra. Mert bár Kayle vitte be az első csapást, Morgana biztos abban, hogy ő kerül ki győztesként kettejük párharcából.

Belépés