Rakan

Varázslatos tollak
[Passzív] Varázslatos tollak
Rakant időnként pajzs veszi körül.

Főnixtoll
[Q] Főnixtoll
Egy megbűvölt tollat hajít el, amely varázssebzést okoz. Ha a toll egy hőst vagy hatalmas szörnyet talál el, Rakan gyógyíthatja vele a szövetségeseit.

Látványos belépő
[W] Látványos belépő
A kijelölt helyre siet, érkezéskor a levegőbe lökve a közeli ellenfeleket.

Harci tánc
[E] Harci tánc
Egy szövetséges hőshöz repül, és pajzsot von köré. Rövid ideig ismét elsüthető további költség nélkül.

Lehengerlés
[R] Lehengerlés
Megnöveli a mozgási sebességét, majd elcsábítja a megérintett ellenfeleket, és varázssebzést okoz nekik.

Rakan, a hírhedt vastaya bajkeverő a Lhotlan törzs történetének legnagyobb harci táncosa, akinek mozgékonyságával csak személyes vonzereje veheti fel a versenyt. Az Ioniai-fennsík lakói számára Rakan neve régóta egyet jelent a vad fesztiválokkal, a féktelen mulatságokkal és a szenvedélyes dallamokkal. Kevesen gondolnák, hogy az energikus vándorművész a rebellis Xayah társa, és hogy elkötelezetten harcol a lázadók ügyéért.

Ionia ősi, misztikus erdőségeinek határán élnek az utolsó lhotlan vastayák. Azon a vidéken az idő csaknem jelentéktelen fogalom, a mágiát pedig úgy szívják magukba a helyiek, mint más a levegőt. Az ott élő kimérák a halandók birodalmaira a mágiától szinte teljesen megfosztott, kietlen pusztaságként tekintenek. Egyre fogyatkozó földjeiket kevesen hagyják el önszántukból, Rakan azonban jobban szeret veszélyes utakon járni. A világ mágikus folyamai mentén utazgat a törzs felfedezőjeként, nagyköveteként és dalgyűjtőjeként.

A színpadias szélhámos minden fogadó és falusi karnevál szívesen látott vendégeként tengette életét, és az utazás során átélt kalandjai elégedettséggel töltötték el... egészen addig, amíg a vlonqói szüreti mulatságon meg nem látta Xayah-t.

Éppen az egyik dalát adta elő, és ragyogó tollazatával bűvölte el az egész várost, amikor a közönség soraiban felfigyelt a lányra. Számtalan halandó és vastaya nőt csábított már el korábban, az Ibolyaszín holló azonban – bár mutatott némi érdeklődést – fittyet hányt lehengerlő vonzerejére. Hogyan volt képes ellenállni neki? Ez egy igazi talány volt.

A lány felkeltette az érdeklődését, ezért Rakan úgy döntött, hogy ettől fogva hűséges útitársa lesz. Lenyűgözőnek találta, ahogy Xayah a világot szemléli. Mindig felkészültnek, tartózkodónak és összeszedettnek tűnt, míg ő tájékozatlan volt, beszédes és könnyelmű, de ha veszélyesre fordult a helyzet, kísérteties harmóniában harcoltak együtt. Hamarosan elválaszthatatlanná váltak.

Több hónapnyi udvarlás után Rakan már egyre inkább Xayah szemén keresztül látta a világot. Társának különös motiváltsága arra ösztökélte, hogy csatlakozzon a személyes hadjárathoz, amelyet a vastayák hatalmának visszaállításáért folytat.

Xayah-nak köszönhetően új célra talált, és szerelembe esett.

Belépés