Sion

Dicső halál
[Passzív] Dicső halál
A megölt Sion automatikusan újjáéled, de ebben a formában rohamosan veszít az életerejéből. Ezalatt gyorsabban támad, 100% életlopást kap, és a célpontja életerejének 10%-ával egyenlő bónusz sebzést okoz (szörnyek ellen legfeljebb 75 pontot).

A képességei helyébe a Halálos roham lép, amely rövid időre megnöveli a mozgási sebességét.

Megtizedelő csapás
[Q] Megtizedelő csapás
Sion felkészül, hogy egy nagy erejű köríves csapással sújtson le az előtte lévő területre, és megsebezze az éppen ott tartózkodó ellenfeleket. Ha elég hosszú ideig készül fel a támadásra, az a levegőbe löki és elkábítja az eltalált ellenfeleket.

Lélekkohó
[W] Lélekkohó
Sion pajzsot von maga köré, és 3 másodperc elteltével ismét aktiválhatja a képességet, hogy varázssebzést okozzon a közeli ellenfeleknek. Ellenfelei megölésével Sion passzívan növeli a maximális életerejét.

Gyilkos üvöltés
[E] Gyilkos üvöltés
Sion egy rövid hatótávolságú lökéshullámot indít el, amely megsebzi és lelassítja az első eltalált célpontot, valamint csökkenti a páncélját. Ha a lökéshullám egy miniont vagy egy szörnyet talál el, hátralöki, lelassítja, és csökkenti minden ellenfél páncélját, akin keresztülhalad.

Megállíthatatlan roham
[R] Megállíthatatlan roham
Sion a kijelölt irányba rohamoz, és egyre gyorsabbá válik. A roham kismértékben az egérmutató irányába terelhető. Amikor nekiütközik egy ellenfélnek, megsebzi és a levegőbe löki a célpontot. A hatás erőssége a rohamozással megtett úttól függ.

Egy letűnt kor véres noxusi háborújának hősét, Siont visszahozták a pusztulásból, hogy halálában is folytassa a birodalom szolgálatát. Ha a megállíthatatlan behemótot ráeresztik Noxus ellenségeire, ő nem ismer se istent, se embert, mindenkit félresöpörve beleveti magát a mészárlás sűrűjébe, és kedve szerint pusztít és gyilkol.

Belépés