Teemo

Gerilla-hadviselés
[Passzív] Gerilla-hadviselés
Ha Teemo rövid ideig nem mozdul és nem cselekszik, akkor tetszőleges ideig lopakodhat. A bokrokban Teemo mozgás közben is képes lopakodni. A lopakodásból kilépve Teemo elnyeri a Meglepetés erejét, amely 3 másodpercre megnöveli a támadási sebességét.

Vakító lövés
[Q] Vakító lövés
Erős méreggel homályosítja el a célpont látását, és sebzést okoz neki, illetve megvakítja a hatás időtartamára.

Gyors futás
[W] Gyors futás
Teemo nekiiramodik, és passzívan növeli a mozgási sebességét, amíg el nem találja egy ellenséges hős vagy torony. Teemo sprintelhet is, ilyenkor egy rövid ideig a mozgási sebesség tovább nő, és a hatás találat esetén sem szakad meg.

Méreglövedék
[E] Méreglövedék
Teemo minden támadása mérgezi a célpontot, és a becsapódáskor, illetve a következő 4 másodperc minden másodpercében sebzést okoz.

Veszedelmes csapda
[R] Veszedelmes csapda
Teemo a táskájában tárolt gombák egyikének felhasználásával eldob egy robbanást produkáló, mérges csapdát. Ha egy ellenfél rálép a csapdára, az egy mérgező felhőt bocsát ki, amely lassítja és folyamatosan sebzi az ellenséget. Ha Teemo egy másik gombára dobja a gombát, az továbbpattan, így messzebbre juttatható el.

Teemo élő legenda yordle testvérei között, Bandlevárosban. A yordlék szerint Teemo furcsább az átlagosnál. Bár jól érzi magát más yordlék társaságában, mégis ragaszkodik hozzá, hogy rendszeresen önálló küldetéseket hajtson végre Bandleváros védelme érdekében. Alapvetően szívélyes természete ellenére harc közben Teemo agya teljesen kikapcsol, így a járőrözés során elvett életek nem terhelik a lelkiismeretét. A kiképzőtisztek és a többi újonc már a kezdetektől rendkívül nyugtalanítónak találták, hogy bár Teemo alapvetően elragadó és kedves, a harci feladatok megkezdésekor azonnal halálosan komollyá és rendkívül hatékonnyá válik. Teemót felettesei hamar az Anyahajó Felderítőihez irányították, amely a Megling Kommandó mellett Bandleváros egyik legkiválóbb különleges alakulata.

A legtöbb yordle nem képes kellő kifinomultsággal végrehajtani az önálló küldetéseket, Teemo azonban kiemelkedően ügyes ezen a téren. A Bandleváros védelmében sikeresen kiiktatott behatolók száma alapján Teemo messze az egyik legveszélyesebb élő yordle, bár ez a külső szemlélő számára egyáltalán nem látszik, amikor kedvenc kocsmájában issza szokásos pohár mézborát. Ismertetőjegyévé vált fegyveréhez, a fúvócsőhöz egy ritka ajunta mérget használ, amelyet személyesen gyűjt be Kumungu dzsungeleiből. Teemo nemrég összebarátkozott Tristanával, a bandlevárosi különleges alakulatának tagjával. Együtt vészelik át a hosszú elszigeteltségben töltött időszakokat. Teemo, a pöttöm harcos már sokszor kivívta magának a tiszteletet, és aprócska termete mögött félelmetes elszántság rejlik.

Belépés