Trundle

Királyi sarc
[Passzív] Királyi sarc
Ha a közelében meghal egy ellenséges egység, Trundle az egység maximális életerejének egy adott százalékával gyógyul.

Veszett harapás
[Q] Veszett harapás
Trundle megharapja ellenfelét, ezzel sebzést és rövid ideig tartó lassítást okoz, illetve kiszipolyozza az ellenség sebzésének egy részét.

Fagyos birodalom
[W] Fagyos birodalom
Trundle a saját birodalmává változtatja a célterületet, és amíg ott tartózkodik, nő a támadási sebessége, a mozgási sebessége, illetve nagyobb gyógyítást kap minden forrásból.

Jégoszlop
[E] Jégoszlop
Trundle egy jégoszlopot hoz létre a célterületen, amely ezáltal átjárhatatlanná válik, és lassítja a közelben tartózkodó összes ellenséges egységet.

Leigázás
[R] Leigázás
Trundle azonnal ellopja célpontja életerejének, páncéljának és varázsellenállásának egy részét. A következő 4 másodperc alatt az ellopott életerő, páncél és varázsellenállás megduplázódik.
Trundle egy nagydarab, fondorlatos troll, aki mindig rosszban sántikál. Nincs semmi, amit a puszta erejével ne tudna behódolásra késztetni, és az akaratának semmi nem állhat ellen, még maga a jég sem. Súlyos jégbunkójával a vért is megfagyasztja az ellenfeleiben, hogy aztán hegyes jégszilánkokkal nyársalja fel őket. Trundle foggal-körömmel védi a területét, és utánaered mindenkinek, aki akkora bolond, hogy betegye a lábát a birodalmába, majd nevetve nézi, ahogy a betolakodó vére elfolyik a tundrán.

Trundle harci törzsét egykor egy ostoba és gyáva törzsfőnök irányította. Trundle attól félt, hogy egy ilyen gyenge vezető mellett ő és a csapata hamarosan a tundrán portyázó többi trollhorda egyikének áldozatául esik. Trundle párbajra hívta a törzsfőnököt, de csúfos vereséget szenvedett. Ekkor egy trolltól szokatlan dolgot tett: az ökle helyett az eszét használta. Bátran kiállt a közönsége elé, és kerekített egy vad történetet a múltbéli troll vezérekről, akik hatalmi jelvényként nagy erejű fegyvereket forgattak a csatában. Bár az egészet csak ott helyben találta ki, Trundle mégis megkockáztatta, hogy ha rábukkan egy ilyen fegyverre, vagy el tud lopni egyet, ő válhat a csapat jog szerinti vezetőjévé. A trollok hittek neki, de senki sem gondolta, hogy képes lenne felvállalni egy ekkora kihívást. Tudván, hogy a nagyszájú troll nem éli túl a próbát, az ostoba törzsfőnök engedélyt adott a távozásra, így Trundle a megszokott gúnyos nevetés közepette elvált társaitól.

Trundle egyedül maradt, de ez nem szegte kedvét, és a rettegett Jégboszorkány baljóslatú birodalma felé vette az útját. Remélte, hogy ott, a sok ősi és veszélyes titok földjén talál majd egy fegyvert, ami alátámasztja jól kigondolt kis meséjét. Legyűrte a Jégboszorkány őreit, és kicselezte megannyi sötét varázscsapdáját, mégsem talált semmit, aminek ereje elég nagy lenne ahhoz, hogy meggyőzze a törzset. Végül váratlan zsákmányra bukkant: egy soha el nem olvadó, elemi jégből faragott, óriási, mágikus bunkósbotra. Ahogy megragadta a fegyvert, meglepte az a jeges erő, ami átjárta a testét. Ám ekkor megjelent a feldühödött Jégboszorkány. Sötét varázslatokat kezdett kántálni, és Trundle már felkészült az elkerülhetetlen végre, amikor újabb ügyes trükk jutott az eszébe. Ravasz mosollyal egy fondorlatos ajánlatot tett a boszorkánynak: rávilágított, hogy egy trollhadsereggel sokkal többre jutna, mint egyetlen halott trollal....

Trundle visszatért társaihoz, akik a sikerét látva meghajoltak előtte. Fegyverének a „Csontborzongató” nevet adta, és egy pillanatra kiélvezte a törzsfőnök arcára kiülő döbbenetet, mielőtt bezúzta a fejét. Trundle átvette az irányítást, és kijelentette, hogy nincsen többé szükség törzsfőnökökre, csupán egyetlen trollkirályra, aki előtt minden troll térdet hajt. A trollok felsorakoztak az új, merész vezér mögött, és felkészültek a közelgő háborúra. Trundle irányítása alatt végre eljött a trollok ideje.

Belépés