AzirAzir Build Guide: Shurima uralkodója feltámad

0%
Készítette Xupsi, Frissítve: 2015-07-30

Varázslatok

Tárgyak

Kezdés
ez csak az alap, semmi konkrétum :)
Első visszaérkezés
Ez a 3 item eléggé segít lanen maradni kicsit hosszabb ideig, és kicsit erősebb leszel tőle, vagy ha időben kell segítség valakienk gyorsabb :P
Standard / Alap tárgyak
Az első recall alapján megvett itemeket alapul véve előnyös kifejleszteni belőle a rylait, mivel már nincs +AS a cooldownt alapul véve. Minden katona ütés lassítani fog, ami előnyös. Ezután majd szépen sorjában a cipő, majd a halálsüveg.
Defensive tárgyak
A zhonya kiváló erősebb fizikai sebzést kiosztó ellenfeleknél, és mágikus sebzés alapúaknál is. nagyon sok erőt kapunk belőle, és a teamfightokban sem szednek ki egyhamar az aktívját használva.
Az Athene akkor kell, amikor nagyon sok a fight a meccsben, vagyis sok képességet kell nagyon gyakran használni hazamenetel nélkül.
A Guardian angel inkább majd kicsit később, előtte legyen meg legalább 4 hasznos tárgy, majd utána ez.
Offenzív tárgyak
A liandry nagyon sok magic penetrationt biztosít, vagyis sokkal több sebzés jut a tankokba, az adc-ket és non-tank mideseket pedig könnyedén deleteljük.
A mélységi jogar akkor jó legfőképp, amikor több AP alapú sebző is van a csapatodban. A passzívja sokat segíthet teamfightokban, vagy akár 2v2, 1v1 csatákban is ha megtalál az ellenség.
A Luden eléggé hasznos, ha esetleg a csapatod nélküled megy harcolni és messze vagy, ugyanis nagyon sok movement speedet ad, emellett sok ap-t biztosít, és teamfightokban egy ellenségre fókuszálva többet is sebezhetsz, persze eléggé korlátolt arányban.
Az üresség botja szintén biztosít AP-t nagy mennyiségben, és %-ban ignorálja az ellenség varázsellenállását. Tankok, szívós ellenségek ellen inkább ezt ajánlom mint a Liandry gyötrelmét.
Kedvenc Buildem sorrendben:
Ez persze az a build mikor egy standart enemy team ellen játszok, vagyis tank, adc, ap, offtank, support :) ez nekem tökéletesen beválik, sok a damage, nem vagyok papír, és ha valaki elmenekül akkor azt lelassítom :3

Képességek

[Q] Homokroham

[W] Fegyverbe!

[E] Futóhomok

[R] Császári falanx

Leírás

Azir szerintem benne van a top 5 legjobb mides listájában, hihetetlenül sok #Play-t lehet vele összehouni, van menekülés, és támadó képessége is, a katonák védik őt az ellenségektől, vagy ha tényleg nincs már semmi a császári falanxoz hasznosíthatja ahogy csak akarja, és még teamfightokban is hasznos, valamint alkalmas a hirtelen gankelésre
Belépés