Buildek

Fórum Ötletek Buildek
Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
Slayner22 - 5 éve 1
Üdvözletem!

Minap gondolkodtam egy build order elkészítésén, ám nem elég az item page hogy minden opciót beletegyek, így elgondolkodtam pár dolgon.

1.: szerintem nem lenne rossz ötlet az, hogy ne legyen megadva mennyi item lehessen egy oldalon.

2.: hasonló az előzőhöz, szerintem azt is meg lehetne oldani hogy ne legyen lekorlátozva 8 oldalra az item set max kapacitása, nem tudom meg lehet-e oldani, de ha igen akkor lehetne úgy módosítani ezen, hogy a felhasználó tud egy + jellel hozzáadni még egy oldalt, vagy - al elvenni egy oldalt.

3.: ez a másodikhoz hasonlít, több mastery és rúna page. Ezalatt azt értem, hogy ugyan úgy, mint az itemeknél, itt is lenne opció több oldal létrehozására amennyiben a felhasználó igényt tart rá az aktuális build megszerkesztésekor.

Ez a három pont lenne amin elgondolkoztam.

Üdv.: Slayner22.

Jankec - 5 éve 2
Üdv!
Jelenleg azért vannak így lekorlátozva a tárgy lapok és azokon belül a tárgyak is, mert régen a legtöbb buildnél ennél többet senki sem használt, így feleslegesnek véltük. Persze lehet szó plusz tárgy lapok hozzáadásáról, és több rúna oldalról is, viszont plusz mesterség lap hozzáadása már több munka. Amint lesz időm ránézek, hogy mit tehetek és ha bármi változás van írok! Sajnos jelenleg több projekten is dolgozom, ezért előreláthatólag nem tudom megmondani, hogy erre mikor kerül sor. Lehet hogy jövőhéten, de lehet hogy csak jövőhónapban.

Mindenesetre rajta vagyok, és köszi, hogy írtál!

Kestoom - 5 éve 3
Üdv! Olvasgattam,nézegettem a buildeket és az tünt fel hogy mennek a like éd dislike kezecskék,de nincsenek hozzászólások. Szerintem ha valaki fárad azzal hogy készítsen egy buildet a közösség számára és nekem nem tetszik akkor kmég ha dislike-olom is írok hozzászólást, mert lehet nem jó úton halad az illető illetve a közösség tagjaként vállalok annyit hogy segítem, nem csak egy dislike hogy "hülye vagy mint alama a fájától.." és kész.

Ennyit szerettem volna üdv: Kestoom

Kestoom - 4 éve 4
A minap döbbentem rá mennyire jó lenne ha az oldalon továbbra is megjelennének a buildek.
Az ok egyszerű íme:


Nem akarom tagdalni ki melyik karakterrel volt, de ekko-n kiégtem.
Belépés