Csapat/Társ keresés

Fórum Ötletek Csapat/Társ keresés
Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
XileHero - 7 éve 1
Hali, olyan ötletem lenne hogy nem csak Csapattársat keresni, hanem a létező regisztrált teamek között is nézelődni, és érdeklődni náluk :)
Tehát: xy regisztrál xx TEAM et, annak látszódnak a tagjai mint a sima csapattárs keresőben, és ha valakit érdekel a team felveszi a kapcsolatot velük ingame :)

Jankec - 7 éve 2
Hali.
Meggondolandó az ötlet =) Meglátjuk majd hogyan megy a sima csapattárs kereső és, ha lesz rá igény akkor ezt a funkciót is elkészíthetem.

XileHero - 7 éve 3
Személy szerint én már találtam Duo partnert az első üzemképes estén.. 6. ként regeltem keresőbe, 10 perc múlva volt társam =)

Securitykiller - 7 éve 4
elegedett vasarlo :D amugy meg esetleg ha osszejonne par team, akkor lehetne kisebb hazi versenyeket tartani, ha dijazas nem is lenne, de lagalabb versenyzes igen :)

XileHero - 7 éve 5
Tudom nem idevágó, de ha esetleg olvasod Security, nekem tervbe van véve kisebb verseny.. 15-20 team kéne és tudnék beszélni Riottal valamennyi(azt hiszem 20€ RP+Ryze skin) díjazásban :)

Securitykiller - 7 éve 6
ertem, az jo :)

Roniel - 7 éve 7
Szerintem faja lenne ha lehetne rendezni (növekvő vagy csökkenő ) sorrendbe a dolgokat (Kor,divizió)

s0ulswap - 7 éve 8
Üdv! Szerintem jó lenne ha a megadott ingame nevek egy linkként mutatnának a lolking-es profiljukra így könnyen átnézhető az előző 10 normál/ranked játéka és látható lenne mégis mennyire is tud teljesíteni és hogy érdemes-e felkérni társnak :D

Jankec - 7 éve 9
Csáó!
Az ötlet nem rossz de jelenleg nem szeretnénk külső oldalakat bevonni sehova. Meglátjuk hogyan alakulnak a dolgok és lehetséges, hogy a jövőben lesz ilyen is.

BandeSZ - 7 éve 10
Csak hírezd az oldalt facebookon, mert sokan nem is tudnak még róla!

Raptorka84 - 7 éve 11
Lehetséges lenne hogy nem csak West-re hanem East-re is lehessen keresni csapattársat?

KicsiMuffin - 7 éve 12
Sziasztok! Engem eddig felvettek páran..de érdekes módon egyik játékos sem játszott még velem, pedig invelve voltak többször is. Ezért kevés értelme van csak azért felvenni valakit hogy 1-el több ember legyen a listán.

Jankec - 7 éve 13
#14 - KicsiMuffin
Sziasztok! Engem eddig felvettek páran..de érdekes módon egyik játékos sem játszott még velem, pedig invelve voltak többször is. Ezért kevés értelme van csak azért felvenni valakit hogy 1-el több ember legyen a listán.


Megnéztem a profil lapodat és az is könnyen lehet, hogy sokan azért vesznek fel mert lány vagy. Viszont azt már nem értem, hogy miért nem írnak rád vagy játszanak veled erről kérdezd meg őket :D vagy csak egyszerűen töröld őket =)

KicsiMuffin - 7 éve 14
#15 - boka18

Éppen ezért hogy előzetesen tudjatok egyeztetni egymással került be az üzenetküldés. Használatával nem kell felvenni mindenkit a listára, csak azt aki szimpatikus és hajlandó játszani velünk. Ha valaki ez után sem fogadja el az inveket... sajnos azzal nem sok mindent tudunk kezdeni. Könyveljük el úgy hogy elvesztette a lehetőséget hogy egy jó játékossal játsszon, mi meg keressünk mást :)Eddig egy embertől kaptam itt levelet aki illedelmesen megkérdezte hogy szeretnék-e játszani vele. A többi ember meg csak random nyomogatja a felkérést.
Nyilván nem erőszak a játék csak én úgy gondolom hogy ha valaki veszi a fáradtságot hogy felvegyen akkor azt azon okból teszi mert szeretne is játszani...de lehet hogy én gondolom rosszul. :D
Belépés