EliseElise Build Guide: Elise JungS5 /Plat build/

79%
Készítette Igszerv7, Frissítve: 2015-08-17

Varázslatok

Tárgyak

Kezdő tárgyak
Alap szokásos jungel kezdés.
Jungel item fejlesztése
Kék rúnapallost ajánlom.
Oka: formváltások, Q+W kombóval maximalizálni tudjuk a pallos passzív képességét ezáltal nagyobb dmg tudunk kiosztani.

Varázslók cipőjét kell neki venni, a + varázstöréssel is maximalizáljuk Elise hihetetlenül nagy %-os sebzését [Q] képesség.

1 Észlelő őrszemet próbáljuk meg lenn tartani folyamatosan, megéri a rálátás nekünk és csapatunknak egyaránt.
Cseréljük le a trinketet Pásztázólencsére, első 10 perc után már ez lehetséges.
Ne felejtsünk el venni Láthatatlan őrszemet is és segítsük csapatunkat a rálátással.
Következő tárgyak
Kísértő álarca legyen mindenféleképpen a következő elsőnek a + életerő és varázstörés miatt. Fontos tudni, hogy early gambe próbáljuk meg kihasználni Elise erejét, tehát helyezzük előnyünket a csapatunk javára és gankeljünk ahol tudunk, vagy ahol kérik.

Utána a Zhonya homokóráját vegyük ki neki.
Ennek oka az, hogy mi is kezdeményezhetünk csatát és mivel itt még néha elég papír a karakterünk nem árt a védelem.
Közel a vég
Az üresség botjával már teljesen ki tudjuk egészíteni magunkat mindazzal ami varázstörést biztosít, így elérjük a max átütőerőnket.

A Kíértő álarcot is fejezzük be és készítsük el a Liandry gyötrelmét, így az E+Q+W kombinációnkkal ki tudjuk használni annak passzív képességét is.

ÉS ami fontos még az a Rylai kristálybotja + életerőt és Ap biztosít valamint lassítást az ellenfelekre, így már valószínűleg csak Idézői képességgel fog tudni elmenekülni előlünk az ellenfél.
Teljes build
És így néz ki a teljes tárgykészletünk.
Tankosítás
Ha esetleg tankosítani szeretnénk akkor itt még 3 darab tárgyat említenék meg amelyek közül választhatunk.

Ez természetesen attól függ, hogy milyen az ellenfél.

Randuin ómenjét akkor ajánlom, ha AD domináns az ellenfél + tankosság és a lassítása miatt, ha beugrunk, használjuk el azonnal így jobban egyben tudjuk tartani őket.

Fagyos szív, ha olyan ellenfelünk van aki AD alapú (és vagy) nagy támadási sebességgel rendelkezik. Pl Xin, vagy bármely ADC ellen jó.

Bansheek fátyla, AP domináns ellenfél, továbbá több lefogási képességük van, vagy egy célpontos lefogásuk.

Képességek

[Q] Idegméreg / Mérgező csípés

[W] Robbanó pókivadék / Szapora őrjöngés

[E] Gubó / Ereszkedés

[R] Pók alak
Képességfejlesztés sorrendje Q+W+R+E

Farmolás működése: Emberi alakban kezdjük el a farmolást W+Q kombóval ezután, R képességgel Pók formát veszünk fel majd itt szintén a Q+W kombóval.
FONTOS! E képességet ne használjuk farmoláskor. Oka: 1. ez lehet az egyetlen menekülő képességünk. 2. Ha felugrunk pók formában a minionok visszafordulnak és regenerálódnak.

Q képességünkből szerezzük meg az előnyt ezért okosan használjuk.
Ember alakban a sebzés attól függ mennyi életereje van az ellenfélnek, minél több annál többet sebez, Pók formában pedig minél kevesebb életereje maradt valakinek annál nagyobbat üt.

Gank menete a leírásban lent.

Leírás

Elise óriási sebzést tud kiosztani és ráadásul nem is könnyű kiszedni.

Gankelés menete, Ember alakban induljunk meg kezdjünk az E képességgel ezzel lefogjuk az ellenfelünket (Skillshot) tehát nagyban ettől függ a gank sikere, hogy betalál-e vagy sem.
Utána indítsuk meg a kis pókunkat a W ember alakban szintén majd mielőtt becsapódik a Q képességet is lőjük ki.
Ezután gyors formváltás R. Majd Q+W kombóval ugorjunk az ellenfélre. Ha messzebb van az E képességünket oda tudunk ugrani hozzá.

Fontos, hogy az E képességünkkel csak ellenfélre, minionokra vagy jungle szörnyekre lehet ugrani, ha egyik sincs a közelben oda ugrik vissza ahol felugrott.

Farmolás működése: Emberi alakban kezdjük el a farmolást W+Q kombóval ezután, R képességgel Pók formát veszünk fel majd itt szintén a Q+W kombóval.
FONTOS! E képességet ne használjuk farmoláskor. Oka: 1. ez lehet az egyetlen menekülő képességünk. 2. Ha felugrunk pók formában a minionok visszafordulnak és regenerálódnak.

Elise nagyon mobilis jungeles karakter, könnyen lehet vele farmolni és a gankelés sem igényel nagy ügyességet csak az E találjon be és onnan sima ügy.

Remélem segítettem.
Ha bármi meglátásod vagy kérdésed van kérlek jelezd hozzászólásoddal.
Belépés