EvelynnEvelynn Build Guide: A halál árnyéka

67%
Készítette Wandorr, Frissítve: 2016-08-23

Varázslatok

Tárgyak

AP build
Természetesen a Ioniai cipő helyett a Varázslók csukája is jó szolgálatot tesz. Ízlések és pofonok én jobban szeretem a pörgős dolgokat így a CD csökkentést preferálom.

Képességek

[Q] Gyűlölettüske

[W] Bűbájpor

[E] Ostorcsapás

[R] Árnyjáró
A [Q] Gyűlölettüske a legfőbb ( aoe ) spellünk az [E] Pusztítás egy célpontos varázslatunk mellett. Így magától értetődik a maxolási sorrend. Ha pedig 'usgyi kell akkor a [W] Sötét őrjöngés használatával bárkit utol érünk vagy éppen elmenekülhetünk támadóink elől. Az [R] A gyötrelem ölelése spellt meg csak akkor süssük el ha valakire vagy valakikre nagyon haragszunk mert amellett hogy belassítjuk őket az adott területen nagy mértékű sebzést szenvednek el amiből kis mértékben profitálhatunk is egy pajzs formájában.

Leírás

Varázslatok


Átvillanás + Sújtás a standard főleg kezdőknél.
Égetés + Sújtás a nagyobb damage érdekében.

Tárgyak

Evelynn alapvetően egy hybrid champ. A támadásai AP-ből és AD-ből épülnek fel ahogy ez a rúna összeállításnál is látszik. Ettől függetlenül építhetjük buildünket csak AP illetve csak AD-ra is. Nekem személy szerint az AP build jött be a már említett rúna és mastery comboval. Sokaknál láttam def. itemeket ezeket viszont csak akkor veszek ha már nagy a baj mivel champünk assasin és minden olyan tulajdonsággal bír ami az enemy hirtelen halálához kell :)

Képességek

R--->E--->Q--->Q--->Q--->E

Az Ulti elsütésével kezdünk ami aoe sebzést és mozgási sebesség csökkenést okoz az enemynek és ez mellet egy kis pajzsot is biztosít. Utána az E spellünkkel bevisszük a balegyenest ami támadási sebességet biztosít számunkra. Ezt követően heves Q spammelésbe kezdünk. A Q varázslat hosszanti irányban a földből kitörő tüskék segítségével segít nekünk az enemy kiteolásában vagy éppen menekülő ellenség maradék 1 % hpjának eltüntetésében.

Tippek-Trükkök

Champünk legfőbb képessége a "láthatatlanság". Csak közeli távolságon belül észlelnek minket az enemyk amit a fejük felett megjelenő sárga szem jelez nekünk. Ez főleg earlyben de a játék teljes időszakában hatalmas előnyt jelent. Enemy függő de level 2-ön miután megvannak a golemek és szert tettünk ezáltal némi stunra ránézhetünk nyugodtan az enemy blue-ra ahol reményeink szerint a kis hpval küzdő ellenfelünket segíthetjük 1-2 ütéssel a halálba vagy legrosszabb esetben is egy átvillanást kihúzhatunk belőle.
A rózsaszín wardokat kerüljük mivel az egyből felfed minket viszont a sima sárga wardok nem így Evelynn helyett lehetne akár " Rendszeres Könnyű Gank " is a neve.
Ha nagy a baj és igyekvősre kell venni a tempót akkor a W spellünk ad erre lehetőséget ami megnöveli mozgási sebességünket. Üldözésben is kiváló szolgálatot tesz :)

Champünk két nagy hátránya van :

- Lategameben nehezen használható teamfightoknál így törekedni kell a társaiktól leszakadt ellenség felmorzsolására.
- Igyekezzünk figyelmen kívül hagyni a chatet mivel gyakoriak lesznek az enemy részéről az olyan mondatok ahol édesanyánkat és és a vele való szexuális lehetőségeket ecsetelik nekünk miután 10-edszerre viszi el őket a kaszás :D :P


Remélem hasznos tanácsokkal tudtam szolgálni bármi egyéb kérdésre szívesen válaszolok in-game :) Pacsi
Belépés