GragasGragas Build Guide: Gragas - AP+HP=OP

25%
Készítette KenyVice, Frissítve: 2013-11-21

Varázslatok

Tárgyak

Kötelező kezdés
- Dorans mellé 2 hp poti. Ezzel a kezdéssel máris van burstöd és hp-d is. A "W" tölti a manádat.
- A Catalyst azért kötelező kezdés, és minél hamarabb tessék kirakni, mert szintlépéskor a passzívoddal együtt nagyobb hpregened lesz mint potival.
- Csuka catalyst után ráér, ha nagyon nagy a gáz "E"-vel menekülsz.
Early-Mid game
Az első pontot elérted, RoA kiépít, és utána a Sorci csuka.
Ezután egy Giants Belt, és nézd meg, hogy egy sunfire-ös volimacinak nincs annyi hpja mint neked :) Innentől jöhet a full dmg->
Mid-Late game
Rabadon a második nagy item ami kell. Ezután dönthetsz. Ha az enemy könnyen menekül akkor Rylai's, ha könnyen elkapod akkor Litch Bane előbb, de mind2 kell.
Ezután már csak egy itemet tudunk venni. Nagyon egyszerű a döntés. Amennyiben egy ad van elfeedelve az enemyben, vagy badass ultija van valakinek, amire számítani lehet (pl. Zed vagy Vlad ulti durranása, látod a Lux ultit, Karthus vagy Fiora ulti) akkor Zonya's Hourglass.
Amennyiben nincs nagy szükség az armorra, és nagyobbat akarunk ütni, vagy éppen egy ap-t sikerült elfeedelni, akkor Abyssal.

Képességek

[Q] Pezsgőshordó

[W] Szürkebarát

[E] Kicsi a rakás!

[R] Robbanékony hordó
- Q max elsőnek. Miért? Mert a nagy range van, és (ha jól tudom) 95%-os ap rate van rajta (ami azt jelenti, hogy az Ability Powered 95%-át hozzáadja a hordó alap sebzéséhez)
- W max másodiknak. Miért? 1; Marhajó manaregen. 2; level 5-ön 70adt kapsz ami eléggé jó, és 18%-al csökkenti az összes bejövő dmg-t amíg rajtad van a buff. FIGYELEM! Ne csináljuk azt amit sokan, hogy csak "potinak" használjuk a vedelést, és megszakítjuk, mert akkor nem kapjuk meg a buffot!!!
- E max utoljára. Igazából az E is erős, de én csak menekülésre használom, a slovolást megteszi helyettem a hordó a Relay's Scapterrel.
- ULTI használata. Amennyiben menekülsz: próbáld úgy dobni, hogy magad alá. Így az enemy aki a közeledbe ér, visszarepül. Ezzel nagyon jól mentheted a bőrödet és/vagy a csapattársakét is. Amennyiben támadsz: tegyük fel szemtől szemben álltok. dobd a háta mögé, így odarepül az arcodba :) innentől már nem nehéz megölni az ellent.

Leírás

Minden leírást megadtam nektek a Skilleknél, és a Buildnél :) a taktikát magatoknak kell kitalálni, mindenki máshogy játszik vele.
Gragasra csak rá kell érezni, hogy hogyan dobd a hordót. Ennyi az egész titka:) Nem véletlenül hagyják ilyen erősen, pont azért mert nagyon kevesen éreznek rá igazán. Sok sikert hozzá, remélem segítettem.
Belépés