Hangolódjatok a télre ti is NPC Adeonnal!

Fórum Általános Hangolódjatok a télre ti is NPC Adeonnal!
Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
LoLNews - 6 éve 1
Eddig kizárólag buildokat láthattatok tőlem hősökre, különféle leírásokat, hogy milyen helyes taktikák vannak egy csapat koordinálására stb. Ezúttal viszont szakítok szokásaimmal és belevágok egy rövid cikkbe, ami a LoL-t egy olyan szemszögből vizsgálja, mint a kikapcsolódás egyik alapfeltétele. Remélem tetszeni fog! ;)

Emlékszem még, amikor először LoL-oztam. Egy hideg, fárasztó, gusztustalan tanítási napon - ami éppen októberre esett - kezdtem el játszani és rá nem sokkal engem is magával ragadott a játékmenet, a téli map később bekerült és iszonyatosan élveztem minden ott törtött percet (talán mert unskilled voltam, de inkább a barátok és a környezet miatt). Mostanában gyakran hajlamos vagyok elfelejteni, hogy a LoL egy játék, aminek eredetileg ki kéne kapcsolnia, nem pedig pörgetnie az ember agyát a flamerek/feederek/afk playerek miatt. Gondolom ezzel vagytok így egy páran, nem? Ha eltaláltam, akkor elő a szilvás-fahéjas teákkal, a szabadidőkkel, a jó hangulatot idéző zenékkel és persze hozzatok össze egy premade csapatot, ahol biztosan nem kell a többiek miatt aggódni, hogy elrontják a hangulatot! Ha még új vagy, semmi probléma, írj be játékkezdéskor közös chatbe egy sort a kedvenc zenédből és ha esetleg folytatja valaki, normálisan reagál rá, akkor nincs más dolgod, mint felvenni a barátok közé. Persze erre tökéletesen alkalmas egy kultúráltabb LoL-közösség oldala is, de imádom bonyolítani a dolgokat! A hangulat fokozása érdekében a Milka csokik téli verzióját ajánlom, továbbá Frostfire Annie, Ashe, Lissandra, illetve a hasonló fagyos hősök is segítik a jobb átszellemülést. Ne feledjétek, másfél hónap és itt a karácsony, na meg persze a téli szünet! Ha esetleg lesz időtök játszani a család, a sok kaja, a barát/barátnő és a még több vendég mellett, akkor csavarjátok maxra a hangulatot és próbáljátok ki a tanácsaimat, nekem mindenesetre bevált! Ha gondoljátok, alul osszátok meg kommentben, hogy ti hogyan szoktátok elengedni magatokat. Sőt, ha úgy érzitek, hogy ez a teljesen szokatlan cikk segített valamit visszahozni a régi játékélményből, osszátok meg barátaitokkal is! ;)
Köszönettel
NPC Adeon - azaz a Mikulás, Jézuska küldötte! :D

zomgzje - 6 éve 2
Szia,
Teljes mértékben egyetértek veled. Ami még személy szerint nekem segít kikapcsolni, illetve ha találkozol feederrel, trollal, AFKzóval, akkor azt kezdetektől fogva le kell muteolni, és a többieket megkérni normálisan hogy próbáljanak ne arra figyelni, mert egy jó team 4v5-ben is lehoz egy átlagos meccset. :)

Köszi a cikket,
Hajrá, így tovább !:) GL HF :)

Zsiroskenyer98 - 6 éve 3
Remélem nem szenvedek tudathasadásban, és írok cikkeket ide öntudatomon kívül, mert minden egyes lépéssel egyet értek és igaz rám. Ahogy elkezdtem, ahogy most csinálom, a zenés dolog a chattel. Nyugtass meg légyszíves, hogy te nem vagy én :D

LoLNews - 6 éve 4
Ki tudja? Lehet, hogy az eltitkolt ikertestvéred vagyok.:D /// zomgzje: köszönöm a biztatást, igyekszem! ;)

zomgzje - 6 éve 5
:D :)
Belépés