Kitiltás!!

Fórum Általános Kitiltás!!
Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
Hetporoly - 6 éve 1
Néhány napja játszottam egy csapat építőt a 15 perc után nem hogy a játékot nem lehetett élvezni a kiskorú, szemtelen , modortalan, játszani nem tudó "csapattagok" viselkedése elviselhetetlen volt. Oly mértékben borzalmas és élvezhetetlen volt a játék, hogy kiléptem és a mai napig nem is loggoltam be.Az igaz , hogy kiléptem de elmagyaráztam miért is a csapattagoknak amikor a legszebb válaszuk az édesanyámmal való nemi életre ösztönzött na kérem elmúltam 40 éves és ne haragudjatok meg de a taknyos szemtelen kölykök miatt még nekem kell letiltani az accuontomat miközben csak szeretném élvezni a játékot. Nem tudom meddig is tart ez a kitiltás de talán meg kellene nézni a mecset mielőtt döntést hoztok.
Amennyiben nem itt kellene megosztani ezen problémát elnézést.

Jankec - 6 éve 2
Üdv!
Mi csak ezt a weboldalt üzemeltetjük, a játékbeli dolgokhoz semmi közünk. Érdemes érdeklődni a RIOT-nál, hátha mondanak valami használhatót, bár tapasztalataink szerint a magyar support "nem túl jó".
https://support.riotgames.com/hc/hu

Mellesleg együtt érzek veled, de sajnos a hülyék ellen nem tehet sok mindent az ember, és ahogy a legtöbb játékban, a lol-ban is rengetek a kis gyerek. Esetleg próbálj meg magad mellé csapattársakat keresni, hogy ne mindig randomokkal kelljen játszani.
Belépés