MaokaiMaokai Build Guide: Maokai Jungle Tank

40%
Készítette Kiss17, Frissítve: 2016-06-08

Varázslatok

Tárgyak

1. buy
Manaregen+poti+trinket ugye eddig világos :)
2.buy
kb 1000 arany szükséges ez ad egy alap tankosságot (hp) illetve gyorsaságot a gankek könnyítésére.
3.buy
gyorsabb dzsungel takarítás tankosság cd csökkentés
a messzelátás érdekében (mivel már a jun. tárgyból kapunk 2 wardot választhatjuk a messzelátót vagy láthatatlanná váló enemy esetén a látófejlesztést.
4.buy
na itt enemy alapján döntsünk (ap/ad heavy) inkább a team de egymás után vegyük meg. ez elegendő tankosságot biztosít már hogy a csaták közepébe vágjuk magunkat illetve 40%-os cd csökkentést is ad.
5.buy
képessége remekül illik maokaihoz(hp/mana) és plusz slowolos tárgy iletve kisebb dmg lekövetéseknél és meneküléseknél egyaránt hasznos
utolsó ittem
Na itt nagy a választék teljes mértékben játék függő.
ad enemy ellen armoros tárgyak ap hewavy ellen magice resist . kiemelném a sterakot ami remek burst elleni védelmet ad és hp-t így eléggé kiteljesítve tankosságunk. illetve ha carry-t szeretnénk védelmezni a hegy arca is megvásárolható de ebben az esetben fölösleges a cd-s cipő!! (a flash és smite cd red-je nem éri meg feltétlen)

Képességek

[Q] Földbecsapás

[W] Természetfeletti ugrás

[E] Facsemete

[R] A természet ölelése

Leírás

Maokai Jungle Tank

A frognál kezdjünk és haladjunk szép sorban a jungleban hazamenetel nélkül egyszer végig lehet takarítani a junglet.
Smiteoljuk a frogot meg a redet. érdemes megjegyezni hogy a Q-val megszakíthatjuk a szörnyek támadását így egy ütést kikerülve cd-ként.
Gankeknél elsősorban a stunnunk ami segít a menekülés irányába dobjuk a csemetét ezzel is akadályozva menekülésük a q pedig dmg root illetve szakítás céljából is tudjuk használni. jég kesztyű után figyeljünk a maximális dmg kihozatalára azaz 2s-enkénti passzívjára és úgy kalkuláljuk képességeinket (w basic | 2 sec |e basic | 2sec | q basic ...)a folyamatos lassítás és dmg-re már csak a teamnek kell reagálnia.
Ultinkat a dmg elnyelésére használjunk és nefeljtsük hogy egy betionfal vagyunk így nekünk kell kezdeményezni és a fight közepébe ugrani.
Igyekezzünk a carryket stunnolni és a q-e képességeinkkel pedig az enemy-t slovolni ezzel védve saját carryeinket.

FONTOS MIVEL TANKOK VAGYUNK ÍGY CSAK OLYAN TEAM MELLÉ PICKELJÜNK MAOKAI JUNGLET AHOL TUDJUK HOGY MEGBÍZHATÓAK A CARRYK / HA ELÉG AMGAS LIGÁBAN JÁTSZUNK HOGY EZ TELJESÜLJÖN (PLAT 3+ LEGALÁBB AZ AJÁNLATOM)

Belépés