Ne hagyjátok kárba veszni.

Fórum Ötletek Ne hagyjátok kárba veszni.
Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
Kestoom - 4 éve 1
Kedves oldal tulajdonos/ok/, üzemeltető/k/!

Ha már nem jut elég időtök az oldal frissítésére, karbantartására miért nem kerestek rá valakit aki szívesen csinálná? Írna új híreket, frissítené a tárgylistákat stb. Nem hinném hogy bárki is "lenyúlná" az oldalt a jelenlévők közül, de egy kis frissítés nem ártana higy ha idetéved egy emberke és látja az aktuális hírt( projeck ashe és társai) valószinűleg el is hagyja az oldalt. Persze lehet buildeket keresni más oldalakon is, de én magyar vagyok és jobb szeretek magyar leírásokat olvasni.

Üdvözlettel Kestom

Jankec - 4 éve 2
Helló!
Sajnos valóban nincs elég időnk az oldalra, főként a friss cikkek elkészítésére, de amennyire lehet, az adatbázis próbálom naprakészen tartani. Viszont nem könnyű olyan embereket találni, akik tudnak minden nap arra időd szánni, hogy cikkeket készítsenek. Megpróbálok valami új megoldást kitalálni a közeljövőben, hogy az oldalon friss információk legyenek a játékról.
Természetesen az oldal nem fog megszűnni, és nem fogom hagyni, hogy kárba vesszen, mert rengetek munkám van benne, csak most épp nincs túl sok időm rá.
Belépés