OlafOlaf Build Guide: Techno Viking jung.:)

100%
Készítette WEC, Frissítve: 2014-01-03

Varázslatok

Tárgyak

start
Ez az alap kezdés, nem igényel komolyabb magyarázást. :)
early game.
Spirit of the Ancient Golem: Talán a legjobb tankos jungle item. Nagyon jó a CD reduction-ja és hp/mana regenje is. Én mindig ezt veszem neki, nagyon bevált.
Chain Vest: később Sunfire Cape-t fejlesztek ki belőle.
Late Game/Full Build.
Spirit of the Ancient Golem és a Sunfire Cape-t mindig alap kellékként tekintem. Védelem szempontjából.
Alapjában a cipőn szoktam hezitálni, mert nem mindegy, hogy gyorsan akarunk és sikeresen gankelni vagy épp ráérünk picit lassabban is, a Ninja Tabi-val. :)
BOTRK-t és a a Hydra-t is egyaránt szoktam neki venni. Hydra lategambe-n a képessége miatt lehet jobb. Olaf alapvetően rendelkezik life steal-el, képességéből kifolyólag, a BOTRK több attack speed-et ad. Helyzet kívánja , hogy melyiket vesszük. :)
Warmog nagyon jó tankos item, 1000 hp-t ad, így mivel van már sok armorunk, lifesteal-ünk, attack speed-ünk ez a Warmog csak még nagyobb kihívás az ellenségnek az Olafunkon.
Spirit Visage: hab a tortán neki. :) 20%-al megturbózza az összes életbe maradáshoz szükséges effectünket. 55 Magic Resist miatt alap kellék ő is. :)

Képességek

[Q] Hullámtörés

[W] Őrült rohamok

[E] Kétélű suhintás

[R] Ragnarok

Leírás

Nagyon szeretem Olaf-ot Jungle-ba.
Q-ja nagyon kis CD-vel lassít, W-je adja a sok life steal-t, E-vel true dmg-vel szórunk ellenségünk nyakába villámot, R-el meg kapunk még egy kis dmg-t és immunisok lesz a bénító támadásokra.


Nagyon jó gankeket lehet vele kivitelezni s lategame-ben eléggé nagy focus kell, hogy kiszedjék. Könnyű lehozni vele a meccseket, de nem egy Master Yi sklill kell hozzá. Q sklljével meg kell tanulni célozni, máskülönben csak hadonászunk a csatabárddal és feleslegesen pocsékoljuk a manát.

Főkként junglerezek, szeretem, ha bármi tippetek van, amit megosztanátok vele, csak nyugodtan. :) GL & HF
Belépés