Hogyan játszunk pár ADC-vel(--- Master Division

Írta Call Me Gosu
2014-10-21 20:04

Ebben a tippben egy pár adc-t fogok bemutatni nektek amik nagyon erősek lettek S4 végére. Ezek az adc-k nem mások mint : Graves , Ezreal , Lucian , Twitch , Tristana. Azért szeretném bemutatni nektek ezeket a hősöket mivel ezek a szívem csücskei és ezekkel lehet legjobban carryzni soloq-t

Ebben a cikkben most egy pár fontos információt mondok el 5 adc-ről

Graves: Legjobb választás Vayne és Lucian ellen, mivel a mobilitás az e-je miatt és rövid időn belül tud nagyon burst-őt kiosztani, ezért bármilyen adc-t másodpercek alatt eltud tüntetni. Viszont van egy hátránya a hősnek, nem a legnagyobb a range-e, úgyhogy közelebb kell kerülnünk az enemy carryhez, hogy megtudjuk ölni. Viszont ha van egy olyan csapatod ,akik megtudnak védeni csapatszintet, akkor nagyon hasznos adc. Aki erős Graves ellen: Corki. Supportok akik jól használhatok vele: Janna, Nami, Thresh.

Ezreal: Legjobb választás olyan teamcompok ellen, ahol sok az ad és inkább passivan farmra kell menni, mert ha Ezreal sok farmot összetud gyűjteni midgame-re, akkor simán tudja hozni a fightokat. A hátránya a hősnek, hogy nagyon meg kell vele tanulni játszani, ha beakarod vinni Soloq-ra, mivel az egyik legnehezebb adc-k közé tartozik. Legjobb support hozzá: Janna , Nami , "Taric".

Lucian: S4-ben az egyik legjobb adc, nekem a kedvencem mivel nagyon erős mint early gamebe mint lategamebe úgyhogy nagy jól lehet ezzel a championnel agresszívan játszani. Lucian sokszor feltűnik LCS-en mint firstpick, bár ez inkább régebben volt szokás, és sokszor kibannolják rankedről is mert aki tudja használni ezt a champet megállíthatatlan.
Legjobb supportok hozzá : Janna, Nami , Thresh , Braum.

Twitch: Ez a hős midgameben az igazi miután megvettük neki a 2 alap itemet cipőn kivűl és ez a két alap item nem mást mi a BOTRK és a Yummu. Ez után bármely adc ellen simán tud nyerni ha valaki okosan tud játszani adc-vel. Twitchet általába Tristana és Lucian ellen szoktuk pickelni. Legjobb support mellé: Janna, Nami, Blitzcrank

És végül az utolsó adc : Tristana--> Tristana egy nagyon erős lategame-es adc akivel igazából nagyon nagy előnyt lehet szerezni akár earlyben is a dotja miatt. Ezt az adc-t Lucian ellen szokták hozni mivel megvan a kellő mobilitása Lucian ellen és így simán kitudjuk játszani 1v1-ben vagy lane-en 2v2-ben. Tristana ellen nagyon erős pick : Twitch . Tristanához a legjobb supportok: Nami, Thresh.

Hozzászólások (6)

Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
Sem321 - 6 éve 1
az egy jó dolog hogy silver vagyok és már tudtam ezeket a dolgokat? :D

Call Me Gosu - 6 éve 2
Nem jelent semmit ezek az alap dolgok Játéktapasztalatot és játékélményt nem fogsz tudni ezekből a dolgokból de lesz miből építkezned. És ha silver vagy tudom ajánlani hogy inkább játsz minthogy streameket nézz 100x fontosabb

Sem321 - 6 éve 3
köszi :)

Drognar - 6 éve 4
Akkor én Lucian-hez fűznék hozzá pár dolgot
1 : Graves tényleg nagy burts-el ki tudja játszani , ez igaz .
2 : Earlyben a legerősebb , igaz . A late game-ben is erős , csak ha kap egy normális focus-t , akkor kb 0.5 mp alatt meghal , hiába dasholsz el az E-vel .
3 : Leona hol marad a suppok közül? Van stun-ja , és tankos , egyik legjobb Lucian mellé szerintem , mire vége a stunoknak Lucian szét szedi az enemyt .
4 : Twitch és Tristana tényleg szépen meg tudja szopatni Lucian , ez is igaz . Szép összefoglaló , én Lucian-hez értek igazából , Ezreal , Twitch megvan , de nekem nem annyira tetszenek , meg kicsit más is . Szép összefoglaló , de én még hozzátettem volna , hogy az AD Carry-nek a legfontosabb a FARM . :)

zomgzje - 6 éve 5
Szép kis cikk, pár adc-t és suppot kihagytál "szerintem" a listából.
Nekem a kedvencem Tristana, kíváncsi leszek most hogy "átalakították" milyen lesz.

Luki - 6 éve 6
Malec pölösö
Belépés