RumbleRumble Build Guide: Rumble Top / HOLOHOLO

56%
Készítette Kylo, Frissítve: 2015-05-30

Varázslatok

Tárgyak

Kezdés
A kezdés eléggé szokásosnak tűnhet,ugyanis az is. Doran Pajzsa megfelelő tankosságot biztosít,és még a passzívjából járuló életregeneráció is nagyon jól jön.Igaz, az egy Életerőital nem tart ki sokáig,ha hosszan szeretnél tradelni a lanen,azonban még így is ez a legerősebb kezdés Rumble-nek.
Early-Mid GAME
Rumblenek HIHETETLENÜL erős az Early-Mid és a Late-Mid game. Kettő teljesen alap tárgy,amit szinte kötelező neki megvenni,a Zhonya homokórája,valamint a Liandry gyötrelme.Ezzel a két tárggyal akár 2v1 -es szituációkból is győztesként jöhetsz ki. Annak a kérdése,hogy milyen cipőt vásárolj,már picit más tészta,a jelenlegi enemy teamtől is nagyban függ,azonban én a Varázslók cipőjét szoktam megvenni,ugyanis a +15 varázstörés rengeteget számít. Ami még HIHETETLENÜL fontos,és sokan nem veszik meg,a fejlesztés a wardra,nem számít,hogy melyik,de a nagyobb vagy hosszabb vision meccseket nyer,és életeket ment.
Early-Late GAME
A következő item a Rylai kristálybotja,ugyanis ez az item is tovább növeli az életerőd mennyiségét,és a varázssebzésed mértékét is.
Late GAME
A Doran pajzsát le kell cserélni late gameben,gondolom nem kell részleteznem,hogy miért.Ezek utánn Rabadon halálsüvegét ajánlom,ugyanis Rumble damage a late gamere kicsit visszaesik.Az utolsó itemem mindig valami tankos item,szituációtól függ.
Apróságok
Általában bázisvédő fejlesztést szoktam venni a cipőre.

Képességek

[Q] Lángszóró

[W] Törmelékpajzs

[E] Elektroszigony

[R] A Stukker

Leírás

Hogyan játssz Rumble-el?

Early game : légy agresszív a lanen,próbálj meg minél nagyobb nyomást kialakítani az ellen a játékos ellen,aki ellen az adott meccsen játsszol. Ha gank érkezik,és az enemy jungle JÓVAL kisebb szintű mint te,valószínűleg a legjobb döntés nem az,hogy elfutsz,hanem az ,hogy ráfordulsz és megölöd.

Mid game : Rumblenek talán a legerősebb fázisa a játékban.A játéknak ebben az időszakában a splitpush helyett inkább próbálj a teamfightot fontosságára fókuszálni,ugyanis könnyedén eldönthetsz egy csatát csak az ultiddal.

Late game : A cél teamfightokban az ultiddal minél több ember eltalálása,és miután ez megtörtént a carryk kiszedése.
Belépés