SK Gaming

Fórum Általános SK Gaming
Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
Roniel - 7 éve 1
Aki komolyabban figyelemmel követi a LoLos csapatokat az tudja, hogy az SKt otthagyta Kev1n(Top Laner) & Hqrbot(Jungler). Nektek erről mi a véleményetek? Jó döntés volt?

Sziibor - 7 éve 2
Kev1n-ért sztem kár volt,volt hogy ő hozta le a meccseket,igaz mostanság nem volt a legjobb.Hyrqbotról nem tudok véleményt nyilvánítani.Néha jó néha nem.Lehet jót fog tenni azért a csapatnak a frissítés.Remélem sikerül új és jó tagokat találni,egyik kedvencem az SK :)

Roniel - 7 éve 3
Akkor te már rossz ember nem lehetsz :D
Én csóró nyph-t sajnálom a legjobban.Ő sokkal többet kihozhatna magából egy másik csapattal az oldalán. És még is ott marad az SKnál. Tnap feltettek egy interjút amit Nyphel csináltak,csóró majdnem elsírta magát.. :D
http://www.youtube.com/watch?v=Fcqhlrmh7KY

Roniel - 7 éve 4
Ha nem ocelote lett volna a CSK akkor talán a régi SK lenne az euw top1. Csak hát így az SK gamingnek jobban jön a pénz,hogy ocelotos egépad,sál,cipő,stb stb mint hogy bajnokságokat nyerjenek :)
Ocelote 1 celeb nem egy pro gamer de ezzel sztem mindenki tisztába van ^^'
"Kassadin easy counter" rémlik ilyen mondtad boka?:D

Lance - 7 éve 5
Azért a Fnatic se rossz nem? xD


Roniel - 7 éve 6
Vicc.. :D pofán kéne b*szni az összeset .. :D pfúú de rühellem ezeket a majmokat :D

Arcosos - 7 éve 7
#1 - Roniel
Aki komolyabban figyelemmel követi a LoLos csapatokat az tudja, hogy az SKt otthagyta Kev1n(Top Laner) & Hqrbot(Jungler). Nektek erről mi a véleményetek? Jó döntés volt?
tudtommal kidobták őket a managerek :SS és ugye ebbe a "csapatnak " nem nagyon van beleszólása neki is kedvencem az sk és oocelote is ^^

Roniel - 7 éve 8
Miért dobták volna ki kev1nt?:O a gamek nagy részét ő carryzte :D

Sziibor - 7 éve 9
Ha jól tudom közös megegyezés alapján történt a dolog :) Tény és való,h oce celeb,de azért nem lehet elmenni afelett se h jó játékos.Mert az.Kíváncsi vagyok mi lesz velük,mert még nem hallottam semmiféle hírt h lenne 2 ember :)

Roniel - 7 éve 10
Egyenlőre én sem hallottam felőlük semmit :/ De azt mondták ,hogy nem fognak felbomlani keresnek új embereket :D
Én ocelottal nem vagyok olyan elbizakodott :S s2be még valamit feltudott mutatni ,de ez ebbe a sezonban sztem ő nyújtotta a leggyengébb teljesítményt a pro gamerek közül :(

Sziibor - 7 éve 11
Nem tudom :D De sajnos halottam olyan hírt is,hogy az SK Gaming LoL csapata megszünik :/ :(

xKeithNavarro - 7 éve 12
Szerény véleményem szerint az SK eddig se volt seholse de mostmár annyira se.
Szerintem meg se érik a 2014-es seasont nem fogjuk nagyon látni őket szerintem.

Llano - 7 éve 13
s2-be igen is nagyon jó csapat volt, az akkori moscow five-ot nem tudták csak megverni kb, de a többi csapattal bőven tartották a lépést. Kev1n és Oce hozták le kb az összes gamet s2-ben. Aztán mikor bejött s3, akkor olyanok voltak, mint akik teljesen kiégtek, mintha nem is szívvel-lélekkel játszottak volna. Kev1n-re még mondhatjuk, hogy elvolt, de Ocelote szánalmas, amit produkált. Nagyon nagyot csalódtam benne, mert az egyik legnormálisabb progamer volt, most meg már csak egy a sok solo q betyár közül. Az új sk tagok pedig még annyira nem is gázak, mert ők is híresebb európai játékosok, csak a mides nem tetszik. Sajnos nincs olyan ember már a csapatba, aki igazán összefogná az egészet és irányítana. Nem hiszem, hogy idén látnánk tőlük valamit, de bizakodok. És végszónak, én akit sajnálok az CandyPanda. Nagyon is jó adc s3-ban kb csak ő tartotta benn a csapatot szerintem, sok mindent köszönhetett neki az sk és ő is többre vihetné.

Lance - 7 éve 14
evil geniuses :D

Belépés