Skinek haszálata ingyen

Fórum Általános Skinek haszálata ingyen
Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
BK201 - 7 éve 1
Hello!
Úgy gondolom sokan vannak úgy vele, hogy szívesebben játszanának skinekkel, viszont sajnálnak költeni egy játékra.
Erre van 1 megoldás, az mklol alkalmazás lehetővé teszi, hogy saját használatra kiválaszthassuk az official skineket, természetesen csak mi látjuk, de hiszen a lényeg, hogy számunkra legyen élvezetesebb a játék. A program használata teljes mértékben ingyenes és egyszerű, a skineken kívül még spawntimerrel is ellát minket.
Nincs mit tenni mint letölteni a programot innen: http://lol.mkjogo.com/en/
Teljes mértékben vírus mentes, teszteltem és ellenőríztem.
Miután letöltöttük feltelepítjük.
Regisztrálunk majd bejelentkezünk és megadjuk a játék elérési útját.
A champion selectnél 1 kis icont láttok majd lent ( nekem jobb oldalt, de mozgatható) ez az ikon az épp kiválasztott karakter feje, rákattintasz, kiválasztod a skint, apply és kész.
Valamint a programon bellül is beállítható.
Gondolom nem én vagyok az egyetlen aki ismeri ezt a programot ( hogy gamecrasht okoz-e nem tudom, nekem nem.)
De azért gondoltam hátha hasznára vállik 1-2 embernek.

BK201 - 7 éve 2
Igen természetesen igazad van, de számításba vettem azt is, hogy pl amíg én diák voltam nem volt lehetőségem rpt venni és nem egy ismerősöm van ezzel így. Mivel nem volt saját keresetem anyámtól meg nem nagyon tudtam kérni ilyenekre.

Zsiroskenyer14 - 7 éve 3
Szerintem a skin nem ad annyit a játékhoz. Akkor vennék skint, ha lenne egy nagyon main championom, és akkor sem feltétlenül a saját örömömre, (persze az a fő szempont) hanem megtisztelem annyival a Riotot, hogy egy csekély összeggel támogatom őket amiért megalkottás a játékot, a championt amivel játszom. Ilyen programokkal meg nem élnék, mert kártevőt tartalmazhat. Mindenki saját felelősségre használja!
Belépés