SonaSona Build Guide: a húrok virtuóza

0%
Készítette Magyoka, Frissítve: 2015-12-25
Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!

Hozzászólások (8)

fehergandalf - 4 éve 8
kérhetek tőled egy linket melyik leírásra gondolsz? előre is köszi

Magyoka - 4 éve 7
Azért el szeretném mondani, hogy nagyon-nagyon szépen köszönöm a hozzászólásokat.

Magyoka - 4 éve 6
Az igazság az hogy ezt a build-et egy másik oldalról másoltam le. Nekem nincs meg sona és még sohasem játszottam vele. Kíváncsi voltam, hogy egy olyan build amire több mint 200 szavazat érkezett és 98%-os mit szólnak a magyar játékosok. Még egyszer, ez csak egy teszt build volt, mert kíváncsi voltam hogy egy ilyen buildhez, hogy viszonyulnak a magyarok.

blacklongju - 4 éve 5
A dmg Sonát mi is szeretjük játszani, általában egy burst carryvel, mint például MF, Corki, Lucian, Quinn. Mivel az ilyen karakterek rengeteg sebzést rövid időn belül osztanak ki, Sona Q+autoja még rengeteget dob a latba. DE! Ettől függetlenül ugyanúgy tudja, hogy ő a support, így 1. item sightstone, utána pedig a helyzettől függően épít, az ultiját csak a legfontosabb célpontra tartogatja teamfightban, tudja hogyan kell sebzést csökkenteni (stackelt W+auto attack), mikor és hogyan kell lassítani (stackelt E+auto attack), mikor van szükség sebzésre (stackelt Q+auto attack), mi is az a creep contest stb.

Lehet low elon még csak-csak működik ez a dolog, de később amikor már tudják melyik karakternek mik a képességei nem lesz annyira effektív ez a build, kizónázzák az ADC-det, téged fókuszolnak ki, az erdős le fog járni a free killekért. Én a helyedben, még gondolkodnék a builden. Ráadásul leírást is tehetnél miért pont ezek a tárgyak, és hogyan kell vele játszani. Egyelőre ez a leírás számomra értékelhetetlen.

Kestoom - 4 éve 4
Igaz nem vagyok 30-as,de eggyet értek Drit kollégával. Úgyvélem nem jól látod a support feladatát. Hidd el még én sem, de igyekszem. Jobb ha ezt a buildet elfelejted, mert az ajánlott is jobb mint ez.

Drit - 4 éve 3
Nem tudom, hogy vagy te vele de egy supportnak nem a sebzés a lényeg, hanem az hogy adjon vmi cc-t,heal-t stb. Ehelyett szerinted a support lényege hogy 2. midesként kiosszon 3-400 dmg-t,az adc-től belopja a killeket, wardolni meg az wardol aki akar. Talán wood division-ben működik is, de majd ha eléred a lvl 30-at meglátod, hogy az ilyen buildek semmit sem érnek. Addig ne is csinálj buildet, amíg egy értelmes matched nem volt (ranked). Ment a -

Magyoka - 4 éve 2
Nincs sightstone :)

Knomy - 4 éve 1
Tetszik a Sightstone-od.
Belépés