új hős [Max]

Fórum Hősökről új hős [Max]
Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
Magyoka - 6 éve 1
Max
A fagyos tűz gyermekeMágus -*-*- Tank
Történet:
Max egy normális átlagos tinédzser fiú volt. Egy súlyos baleset során az apja odaveszett. A fiú mindent megadott volna azért, hogy az apját visszahozhassa a halálból. Az ifjú lepaktált az ördöggel aki átverte őt és ellopta a lelkét, majd a testét a hó alá temette. A fiú haragja egyre csak nőtt és sikeresen megszökött a pokolból. Így szerezte a fagyos tűz erejét amivel bosszút állt az apja gyilkosán. "Csak a vadászattal voltál elfoglalva és lelőtted az apámat. A pokolba száműzlek." Ezzel bosszút állt apján és tovább barangolt majd rábukkant a league of legends csapatába abban a reményben, hátha vissza tudják hozni az abját. A szövetségeseinek azt mondta: "Nem az a lényeg, hogy az embernek milyen a külseje, vagy az hogy mennyi idős. Itt az a lényeg, hogy még nem vesztettünk és a legapróbb segítségre is szükség lesz. Egy mindenkiért, mindenki egyért"

KÉPESSÉGEK:
Passzív - Fagyos láng: Max minden 5-ik ütése után lelassítja az ellenséget 1 mp-re
Q - Lélektűz: Max egy kört kijelölve a kör szélein kék lángok jelennek meg. A benne lévő ellenséges minionok és hősök a körből kilépve lelassulnak 2 mp-re és varázssebzést szenvednek el.
újratöltés: 5 mp
Manna:80/85/90/95/100
Hatótáv: 600
W - Fagyos támadás: Max nekirohan egy ellenséges hősnek akit lebénít 3 mp-re és sebzést okoz neki.
újratöltés: 15 mp
Manna:70/75/80/85/90
Hatótáv: 650
E - Tüzes hűtlenség: Max kijelöl egy ellenséges miniont, vagy tornyot ami 5 mp-re csak a szövetségeseit támadja.
újratöltés: 60 mp
Manna:70/80/80/90/100
Hatótáv: 300
R - Hűvös gyulladás: Max maga körül 3 fagyos démont teremt ami az ellenségekhez érve támadja őket. Varázssebzés és sebzést is okoz és 3 ütés lassítja a célpontot 3 mp-re
újratöltés: 110 mp
Manna:100/130/150
Hatótáv: -
GYEREKEK NAGYON ALAM ... ANNYIT KÉREK, HOGY HOZZÁSZÓLÁSBAN EGÉSZÍTSÉTEK KI ÉS VÁLTOZTASSÁTOK MEG AMI NEM TETSZIK ELŐRE IS KÖSZÖNÖM :)

Magyoka - 6 éve 2
*ALAP akart lenni

Sadraal - 6 éve 3
Elég átgondolatlannak tűnik a kit, az E képesség pedig abszolút megvalósíthatatlan. Az értékek nem reálisak, de azokkal nem is érdemes addig foglalkozni, amíg a képességek nem állnak szilárd alapokon.
Belépés