Új menüpontok

Fórum Ötletek Új menüpontok
Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!
Roniel - 7 éve 1
Szerintem lehetne egy olyan menüpont,hogy "Ajánlott oldalaink". Ide belehetne rakni pl. a lolcounter.comot / Mobafire/ LoLking.net stb.. :)

Lance - 7 éve 2
Persze ilyenekről is lehet szó, de vannak előrébbre való dolgok is amin még alakítani kell. Köszi a tanácsod. Várjuk a többi ötleteket :)

Roniel - 7 éve 3
Szerintem még jó lenne egy olyan menüpont is hogy "Streamek". Ezt a kategóriát ketté lehetne osztani. Külföldi illetve hazai streamerek. Nem okoskodok többet ,ennyi elég volt mára^^' :D

Lance - 7 éve 4
Semmi gond, ez nem okoskodás :) ez a cél, hogy minél több olyan dolgot tudjunk fejleszteni amit a felhasználók kérnek tőlünk. Nyugodtan írd csak le a gondolataidat az oldallal kapcsolatban :) Mi a felhasználókra szeretnénk építeni ezt az oldalt nem a saját fejünk után menni :)

Prey - 7 éve 5
Ha van időtök akkor a karakterekhez tartozó történetet is lefordíthatnátok :)

Lance - 7 éve 6
20 kb már kész, de addig nem szeretnénk megjeleníteni őket míg nincs kész az egész. Meg copyzni sem szeretnénk a hasonló community oldalakról.

Securitykiller - 7 éve 7
Lehetne 1 champion guide feltolto felulet is :)

Jankec - 7 éve 8
Mire gondolsz pontosan ? Mert én egy build készítőn agyalok már régóta csak még nem tudtam elkezdeni

Securitykiller - 7 éve 9
arra gondoltam :)

egy rune page, mastery, build es kis par tipp, hogy hogyan hasznald a karit :) csak ugy, hogy a felhasznalok fel tudjanak ilyet tolteni

Jankec - 7 éve 10
Igen ilyesmi gondolkodtam én is és idővel szeretnék egyet összedobni csak az már összetettebb mint a csapattárs kereső :D

Securitykiller - 7 éve 11
Hat igazabol, siman lehetne az, hogy ami megvan championos adatbazis, azt veszed alapul es akkor mar jelentosen konnyebb lenne, mert kereso van benne, champek kepei fel vannak veve, csak a linkekre kell mas oldal, azaz mashova kell, hogy atiranyitson :)

Roniel - 7 éve 12
A build készítő nagyon jó ötlet lenne :)

CrazyBuilder - 7 éve 13
Nekem olyan ötletem lenne,hogy aki rákattint az adatlapodra akkor legyen olyan menüpont h "További buildjei"
ne keljen keresgetni.(nem tom h volt e már ilyen)

Jankec - 7 éve 14
Hamarosan hozzá adunk a profil laphoz egy ilyet is =)

Jankec - 7 éve 15
#13 - CrazyBuilder
Nekem olyan ötletem lenne,hogy aki rákattint az adatlapodra akkor legyen olyan menüpont h "További buildjei"
ne keljen keresgetni.(nem tom h volt e már ilyen)


Már megtalálható ez a kis gomb a profillapokon és könnyedén megoszthatjátok buildjeiteket azzal a linkel, amire ez a gomb navigál =)

Speddy16 - 6 éve 16
Hali!

Szerintem lehetne olyan is hogy (Kedvenc Buildek) vagy ilyesmi mármint te saját magadnak betudod állítani a buildet hogy pl (Speddy16 , Kedveli : yasuo build ****** ) mármint biztos értitek :D ! csak egy javaslat

DracoAttila - 6 éve 17
Üdv.

Szerintem lehetne egy kis bővítés a játékosok Meccsek listájánál, hozzáadni a legnagyobb killing spree-t, illetve a legtöbb kill egy élet alatt.

DracoAttila - 5 éve 18
Hali!

Esetleg egy olyan menüpontot javasolnék, ami az adott karaker összes skinjét mutatná, mennyi RP-be kerül és hogy mikor elérhető vásárlásra a skin.

Jankec - 5 éve 19
Üdv!
Köszönjük az ötleteket, vannak köztük olyanok amiket meg szeretnénk valósítani, de jelenleg kicsit szünetel a fejlesztés. De remélhetőleg ez hamarosan megváltozik, és készülnek az új funkciók!
Belépés