AatroxAatrox Build Guide: Ezy Solo

75%
Készítette Spacei, Frissítve: 2015-09-16

Varázslatok

Tárgyak

Kezdés
A.S.A.P.
A jungler itemet amilyen hamar csak lehet meg kell venni ugyanis nem számolja vissza a stackeket mint a régi Feral Flare.
A döntés hogy letaszított király kárdja vagy vérszomjas hidra rajtatok áll.A hidrát jungle campek takarításának érdekébe használom a letaszított király kardját pedig hős gyilkosságokhoz preferálom.
-Miért piros smite?
nos, a piros smite a DOT(dmg over time=idő alatti sebzés)-os hősökre jó. Aatrox egy ilyen karakter, ugyanis ha Qval eltaláljuk az áldozatot akkor egy smite E és jobb klikkel hamar lemészárolhatjuk.
-Lélek faló?
Miden 2. ütés 2x-esen számít azaz a W képesség minden 3. ütés helyett minden 2. ként fog életet tölteni avagy sebzést kiosztani.Ezért is jobb a piros smite.
Csak a def
szellemarc > banshee ugyanis a szellemarc ad bonus 20% öngyógyítást ami annyit tesz hogy a W képességünk most még többet tölt minden 3. ütés után(2 ha a kedves lélekfaló fel lett stackelve)
randuin egy eléggé jó választás a Q képesség hatékonyságát növelve.Egy sikeres fellökés után egy jó kis lassítás a randuinból és az E ből eléggé hátráltatható lehet az ellenfélnek.
Őrangyalt csak végső esetben érdemes megvenni mivel a passzívunk alapból egy őrangyal.
Standard Full
Ezzel a buildel bátran beugorhatunk 1v3ba ha passzívunk nincs cd-n, mert nagy valószínűséggel mi fogunk kijönni jobban a tradeből.És mellett a baron Nahsort is nagyon könnyedén elhozhatjuk egyedül sunyiban.
vs Heavy Ap enemy
Heavy ap comp ellen nem preferálom a hidrát annyira inkább egy Malmortiust
vs Heavy AD enemy
Igaz hogy a szellemarc egy igen fontos alapiteme aatroxnak de egy igen heavy ad comp ellen jobbnak látom inkább egy tüskevértre beruházni. Természetesen ha úgy érezzük hogy szükségünk van arra a 20% öngyógyításra akkor a hidra helyett nyugodtan beszerezhető.
Tankotrox
Team rankedre általában jobban preferálják az emberek a tank junglereket.
Igen hülyén néz kia build de igen jól funkcionál ha tényleg tanknak akarod kihasználni Aat.
Ennél az esetnél a jungler item után egyből a Jégkalapácsot ajánlott beszerezni a kis sebzés miatt amit biztosít.
Csak a damázs
Full ad....have fun

Képességek

[Q] A darkin penge

[W] Pokoli béklyó

[E] Árnyékroham

[R] Végítélet
Aatrox is egy solo invade képes karakter a korai W sebzése miatt.Ha arra szánjuk magunkat hogy az ellenséges jungler életét keserítjük meg a játék korai szakaszában akor 2es szinten a Q-ra érdemes rakni és rush enemy buff.
Pl.:kék oldalon a pirosan kezdünk és egyből megyünk ellenséges kékre.
Hallottam már olyan opciórol is hogy az E-t maxoljuk 1.nek és W-t 2.nak hát... működő képes és hatékony de én jobban szeretem a W-t a sustain miatt is.

Leírás

Sokan nem tudják milyen erős is valójában Aa ezért sokszor elkövetik a hibát ha látják hogy alacsony életen van neki ugranak. Jelzem ez NAGY hiba, ugyanis Aatrox W-jének az élettöltés része úgy működik ha 50% alá csökken az életereje akkor többet tölt. Egy nagyobb mennyiségű támadási sebességgel rendelkező Aatroxot nehezen fog bárki is leölni 1 az 1 ellenben, kivéve ha vlmi irtózatosan nagy burst karakterről na szó aki rangen kívül tud maradni.
Clearje az 2 aoe képességnek köszönhetően viszonylag magas és a sustainje a W-jének köszönhetően majdnem a legjobb a jungleben.
Az ulti ugye megnöveli az alaptámadás nagyságát, a támadási sebességet és aktiváláskor körülöttünk sebzést oszt ki kisebb varázs sebzés formájában.
Ha eléggé jól megy a snowball junglezés akkor 20~ perc körül egy félkész buildel megnézhetjük hogy nashornak tetszik e a kardunk. Megjegyzem én 5x próbáltam 20. percnél le ölni egyedül és 3x sikerült csak.2 alkalommal valamilyen oknál fogva elrontottam.
Igenerős splitpusher karakter így ha a csapat képtelen megérteni hogy ez egy csapatjáték és 5 az 5 ellen kéne menni a középen akkor nyugodtan lehet menni oldalsó ösvényre tolni tolni ameddig csak lehet.Általában addig tolom nyugodt szívvel amíg 3 vagy annál több ellenfél el nem jön rám. 1v2 könnyen kezelhető Aa-val 1v3 még úgy ahogy ha feedben vagy akkor az is könnyű, az 1v4-hez már kell egy kisebb stratégia pl normális focus a legnagyobb dmgre utána pedig a legközelebbi célpontot ütni az élettöltés miatt. 1v5-öt pedig csak végső esetben éri meg bevállalni ha nagyon feedben vagyunk és tudjuk hogy meg tudunk vele birkózni.
Belépés