AatroxAatrox Build Guide: The God of War

82%
Készítette Skysanders, Frissítve: 2015-12-22

Varázslatok

Tárgyak

Vágjunk is bele
A penge helyett sokkal jobb a talizmán. Jó-jó értem én, hogy nem manát használ de az a life steal a passzívból és a W-d passzívjából eléggé kellemes. Ezért vásárolhatunk újratölthető italt is.
Fap-fap jungle OP
Piros sújtás... miért? DOT dmg avagy a kombód után ember legyen a talpán aki elmászik.
A Lélekfalónál viszont fontos,hogy minél hamarabb meglegyen és kb. 20-22. perce be is fejezzük azt így egy elég nagy előnyt tudunk szerezni úgy 10 percig. Onnantól a többi item uralja a terepet és a Lélekfaló erősítés tényleg csak egy erősítés lesz.
Kész lélekfaló -> Alapból a W minden 3. ütésre adja az életet/nagyobb sebzést. Viszont a dupla ütés miatt minden 2. alaptámadás beadja a W hatását.
Mindenhova kell egy kis tank.
Nah igen a preseason-i meta változások. Attól, hogy nincs tank meta még egy két tankosító item csak elfér.
Ebből az első és legfontosabb a Szellemarc. 20%-al növeli a kapott gyógyítást. Avagy a W azonfelül, hogy minden 2. alaptámadásra beproccol még az brutálisan is megemeli az életerőd. Ja és az MR se rossz c:
Randuin az 1v1 illetve 1v2 miatt fontosabb a slow-ja elég nagy segítség ha menekülni próbálnak.
Sokoldalú full build
Az előbb kifejtett pontok mellett fontos a cipő is. A Kitartásos passzívja miatt ha az enemy sok cc-t is kép visel, de te nem annyira akadsz megrajtuk így könnyebb aprítani.
Ezzel a buildel egyszemélyes rajtaütést nyújthatsz akár 3 emberre is.
Lemaradás esetén..
Ha nem sikerült megindulni sőt meg is haltál egyszer kétszer akkor jobb egy kicsit tankosabb felépítéssel improvizálni.
A Vérszomjas Hidra Hp regenje és life stealja egy jó kezdet.
A Fekete hasítóbárd páncél törésben imádnivaló és az általa adott életerő sem rossz.
Szellemarc és Randuin gondolom érthető.
A Tenacity-s csuka helyett egy Tolvajsurranó a nyerő a páncéljával és csekély passzívjával.
LET IT TANK.
Kicsit a hasznosságra fektet egy jobb kis Team Ranked-ben.
Sterak kihívása lenne a közte lévő item csak hát nincs benne D: a tárgykészletben {legalább is nem találtam} Lényegében legyél hasznos. Csinálj szép feldobásokat és jó slowokat. Első sorban a helyed a team fightban

Képességek

[Q] A darkin penge

[W] Pokoli béklyó

[E] Árnyékroham

[R] Végítélet
W fullozása a dzsungeles sustain miatt nagyszerű dolog. A Q-nak pedig csak hasznos tud lenni ezért rakjunk rá egy pontot.

Leírás

Kék oldali menetrend : Gólemek -> Piros -> {ENEMY KÉK; ha van} -> Raptorok -> Gank mid -> Kék -> Gromp-> Gank top

Piros oldal menetrend: Gromp -> Kék ->{ENEMY PIROS} -> Sütyerák -> Gank mid -> Raptorok -> Piros -> Gank top

Ezután a kis túra után ha a boton a 2-es szintű all in-t nyertétek akkor Sárkány time. Top-on olyan 6-7 -es szint környékén egy szép kill után lehet fordulni a hírnökre oda viszont csapatos sebzés megosztás kell avagy figyeljünk oda.
Igen erős splitpush karakter és elég könnyen snowballozik szóval használjuk ki a legtöbb adódó alkalmat és ne féljünk annyira bemenni engagelni. Ameddig van passzívunk addig egy 200%-os biztonság érzet is van bennünk.

Gank time: Bush -> Pingelsz, hogy jössz -> Q és közben F{mert ha a Q közben flashelsz akkor ott fogja feldobni az enemy like J4} ->E slow -> többi a lane feladata, de ha akarsz bele is sújthatsz -> tovább állunk.

Remélem sokat segítettem c: Bátran véleményezzetek és segítsetek, hogy jobban alakuljon ennek a nagyszerű karakternek a buildje.
Belépés