AhriAhri Build Guide: Ahri - A kilencfarkú róka [MID]

40%
Készítette nonameFPS, Frissítve: 2013-11-22

Varázslatok

Tárgyak

Kezdő item
+ Ward-os trinket
Játék elején
Első item-nek DG, jó AP, CD reduction és hasznos az actívja is. Ha jó feedben vagy akkor mehet elsőnek a Large Rod, ha nincs annyid akkor Codex + Cipő. Poti, ward szituáció függő.
Mid game
2. item-nek Rylai vagy Rabadon(a sorrend felcserélhető) ha HP kell akkor Rylai-t előbb rakd. Cipő szituáció függő, ha enemy-ben sok a cc, akkor Mercury-t, ha nincs olyan sok cc, akk mehet a magic pen-es cipő
Full build
Utolsó 2 item-nek Zhonya és Void Staff ( Ha kell deffensiv item akkor a Void Staff-ot kihagyni, de ezt annyira nem ajánlom, szituáció fügőő nagyon)
Cipőre bonus-t ami jóljön, én a Alacrity-t szoktam legtöbször. Ja és nem elfelejteni használni a Zhonya és a DG aktívját!
Def/ situational
Esetleg ha kéne egy kis resist+HP akkor ezek közül valamit, de Ahri elég mobilis szóval csak ügyesen ugrabugrájatok és akkor elhanyagolhatók ezek az item-ek.

Képességek

[Q] A megtévesztés gömbje

[W] Rókatűz

[E] Csábítás

[R] Lélekroham
Q - Maxolását ajánlom, ugyebár oda-vissza sebez, és trudmg.
W - Q után ez sebez a legjobban
E - Ahri legfőbb spellje, Gank-nél érdemes Char-mal kezdeni, ha betalál a Charm utána mehet Q+W, és szinte biztos halál.
R- Dmg-ben nem annyira nagy szám, pozició váltsra tökéletes ( Pl: lane-n kugrasz a minionok közöl, és mehet a E+Q+W combo. Továbbá menekülésre/üldözésre alkalmas ( olyan mintha lenne 3 flash, falakon átt lehet ugorni vele akár)

Leírás

A rune page-m úgy áll, hogy
3 Nagy AP runa
Mark 9 magic pen
Seal 9 AP/ lvl
Gylph 5 magic res, 4 AP/lvl
Belépés