AhriAhri Build Guide: Luki GOD féle Ahri /Diamond 1-2 elo /

72%
Készítette Luki, Frissítve: 2015-06-02

Varázslatok

Tárgyak

Ami szinte mindig stabil build
Ha jól csinálod akkor első haza menetel körübelül 7-10 perc körül kell haza menned. Ekkor cseréld le a trinketedet a kiszedőre,vegyél 1 vison wardot és akár 1-2 sima wardot. Folyamatosan legyen nálad legalább 1 ward miden,amit lehetőleg időben tegyél le és mindig arra az oldalra helyezkedj amelyikre van rálátásod,így kevesebb az esélye hogy egy gankbe belehalsz.
Sajnos DFG-t már kivették ami Ahrinak hatalmas előnyt jelentett,de szerintem az új ahri is legalább annyira erős.Ha üldöznek a Q-dat folyamatosan aktiváld, mivel az a moovment speed amit kapsz belőle az sokszor életmentő.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Néha a Morello helyett jó az Athene.
Utolsó item ezek lehetnek:
Ha a teamed betud védeni, vagy olyan team ellen vagy ami meglepetés szerűen rád ugrani és megölni akkor Voidot ajánlom.
Ha az enemybe sok a DMG-et osztó karakter de ez vegyesen ap és ad, akkor rylai hogy jobban bird a fightokat és slow miatt könnyebben lehet menekülni vagy üldözni valakit.
Ha az enemybe van egy elfeedelt mides (ezért már lanen kivesed első itemek között) vagy sok ap dmg-es karakter van akkor egyértelműen Abyssált ajánlom.
Trinket
Általába a 20. percben már fejleszd ki valamelyiket.
Ahogy ajánlom:
-Mivel 20. perc az még olyan Mid Game, ezért akkor mindennél jobban ajánlom a Wardolos trinketet.
-Late gambe én általában a topost nézem hogy ő melyiket veszi meg, mert akkor én a másikat fogom.
-Nagyon sokat ér a korai fejlesztett trinket, mert egyszerűen lent tudod tartani a max 3 wardot és egy szép vison controllt tudsz ki alakítani.

Képességek

[Q] A megtévesztés gömbje

[W] Rókatűz

[E] Csábítás

[R] Lélekroham
Támadás:R-->E-->Q-->W-->R-->R
Meglepetés támadás: Minionok között fight és átflasheled a minionokat és charm (E) és utána a többi ugyan az.

Leírás


Ha tetszik a buildem akkor légyszíves dobj 1 like-t a Facebook oldalunkra. Köszi :3 :D
https://www.facebook.com/FeedTheBeastPOWAAhri története:


Más rókákkal ellentétben, melyek Dél-Ionia erdeit rótták, Ahri mindig is valamilyen különös kapcsolatot érzett az őt körülvevő varázslatos világgal; egy kapcsolatot, mely valahogy sosem teljesedett ki. Valahol mélyen érezte, hogy a bunda, melybe beleszületett, valahogy sosem volt az övé, és arról álmodozott, hogy egy nap emberré válhat. Álmai mindig elérhetetlennek tűntek, egészen addig, míg véletlen egy csata helyszínére nem vetődött. Szörnyű látvány tárult elé, ahogy a haldokló és elhunyt katonák teste eltorzította a tájat. Valami megfoghatatlan vonzotta az egyik haldoklóhoz: egy köpenyes férfi felé közeledett, akit egy lassan elhalványuló mágikus mező vett körül, miközben élete utolsó pillanataiért küzdött. Ahogy közelebb ért a haldoklóhoz, valami mélyen Ahriban működésbe lépett és felé nyúlt. A haldokló férfi életereje láthatatlan varázshúrokon belé áramlott. Az élmény bódító és letaglózó volt. Ahogy az ábránd szerű dolog véget ért, Ahri örömmel vette észre, hogy megváltozott a lénye. Elegáns fehér bundája visszahúzódott, teste pedig magas és kecses lett - hasonló formájú mint az embereké, kik körülötte feküdtek.

Habár emberinek tűnt, Ahri tudta, hogy az átváltozás nem volt teljes. Ravasz teremtmény révén gyorsan alkalmazkodott az emberi társadalom szokásaihoz és kihasználta hirtelen jött szépségét, hogy gyanútlan férfiakat csábítson el. Miközben csábító bájának hatása alatt voltak képes volt felemészteni életesszenciájukat. Azzal, hogy a vágyaikból táplálkozott, napról napra közelebb került álmai megvalósításához. De ahogy egyre több életet vett el, a bűnbánat furcsa érzése fogta el. Kétségei voltak olyan cselekedetekkel kapcsolatban, melyek korábban, rókaként sosem foglalkoztatták. Ráébredt, sosem lesz képes túltenni magát az egyre fejlődő erkölcsei által okozott kínokon. Megoldás után kutatva talált rá Ahri a Háború Intézményére, mely Runeterra legtehetségesebb mágusainak adott otthont. Felajánlották neki, hogy elérheti végső emberiességét a Legendák Ligájában anélkül, hogy valaha újra ártania kellene bárkinek is."A kegyelem emberi kiváltság...és felelősség" -AhriElőnyök

- Sustain (képes gyógyítani magát)
- Mindegyik képessége sebez.
- Nagyon könnyű a menekülés vele, ugyanígy a gankelés is.
- Jó harrasolási lehetőség. Nagy a burst.
- Meglehetősen kicsi a cd a képességeken.
- Több mides ellen is jó.
- OP Charm


Hátrányok:

- Skillshotok, ha nem találsz be velük akkor tehetetlen vagy
- Kicsit papír, ezért is jó neki a Rylai.
- Elején is kicsit gyenge még.
- Szinte csak ultival együtt hatásos.
Kedvenc hősöm,és rá a kedvenc skinem:

Belépés