AlistarAlistar Build Guide: A megállíthatatlan Alistar

0%
Készítette Sadraal, Frissítve: 2015-08-24

Varázslatok

Tárgyak

Kezdő tárgyak
Targon vértje helyett Ősi érmét viszek neki támogató tárgyként, mert bár az elején nem olyan hasznos, a későbbi vágtázások során kifizetődő lesz a megvétele.
A manával jól szoktam gazdálkodni, de ha valaki úgy érzi, nyugodtan lecserélheti az egyik Életerőitalt Manaitalra.
Alap tárgyak
Az egész buildet és a stratégiát is a gyors és kíméletlen lerohanásokra alapozom.
Mindkét tárgy bőségesen ellát manával és életerővel, az aktív képességeik pedig olyan sebességet adnak nekem és az egész csapatnak, hogy az ellenségnek esélye sincs elmenekülni/utolérni.
További tárgyak
Naptűz köpeny: Alistar passzívjával már egész nagy területi sebzést oszt maga körül, emellett életerőt és páncélt is ad, így válhat apránként Alistar egy áthatolhatatlan pontjává a csapatnak.

Tüskevért: Főleg az ellenséges csapat lövésze ellen veszem, és a torony alatti harcoknál is sokat segít, valamint tovább bírom a csapatharcokban is.
Cipők
A cipő egy olyan dolog, amit minden játékos a maga ízlése szerint választ, ezért ezt nem jelöltem a tárgyak között.

A fürgeség cipője: Én mindig ezt veszem a gyors és kíméletlen lerohanások miatt. Könnyen utolérek bárkit, és hamar betörök az ellenséges csapat magjába a csapatharcok alkalmával.

Tolvajsurranó: Ha az ellenség főleg a fizikai sebzésre épít.

Higanyléptek: Ha sok a varázssebzés és a cc.

Képességek

[Q] Porrá zúzás

[W] Felöklelés

[E] Eltaposás

[R] Törhetetlen akarat
Annak ellenére, hogy támogatói szerepet vállalok, inkább az effektívebb utat választom, ezért hagyom az [E]-t a végére. Egy [W]-[Q] kombóval több hasznára lehetek a társamnak, mint a minimális gyógyítással.
Ha a lövész elég bátor és agresszív, az ulti elérése után megkockáztatható egy torony alatti kivégzés is, de tudjuk, hogy mikor elég a torony sebzéséből. A játék korai szakaszában próbáljuk meg tartogatni a [W]-t arra az esetre, ha megpróbálnák lerohanni a lövészünket, akár életmentők is lehetünk - vagy éppen kivégzői a saját csapattársunknak.

Leírás

Coming soon...
Belépés