BardBard Build Guide: Controll Bard

86%
Készítette kilonition, Frissítve: 2015-07-30

Varázslatok

Tárgyak

kezdő
Az elején érdemes a passzív használatával minél több goldot össze farmolni, természetesen figyelve az ellenfél mozgására.

Bard nem túl mobilis hős az elején, és hátrányban van a hookokkal és nagy cc-vel rendelkező hősökkel szemben, ezért nagy oda figyelést igényel az elején.
első back
Első backnél kötelező support item a látó kő, továbbá ezek után nincs szükség a ward trinketre, így maximális hatékonyság végett érdemes lecserélni pásztázólencsére.
fő item build
Mikael tégelyét ajánlom első itemnek.
Bár a játék elején fura lehet már ezzel indítani, viszont bardnak a nagy mana igénye miatt tökéletes, tovább korai harcok során is hatalmas haszna van.
A bűbájtolvaj pengéjét is érdemes lecserélni, bár őt kicsit később, mivel későbbi szakaszaiban a játéknak az 1-2 fő lassítása nem eredményes, érdemesebb a csapatodat gyorsítani helyette:
A gyorsaság fél győzelem.

A vezérzászló és a Zz'Rot-kapu a játék végső szakaszában a léghasznosabb, ostromokra, mikor a csapatod veszélybe kerülni a turet alatti harcban.
Ezek az itemek hosszú, de biztonságos, és sikeres ostromot biztosítanak számodra.

Képességek

[Q] Kozmikus kötelék

[W] Az Őrző szentélye

[E] Varázsút

[R] A Sors keze

Leírás

Bard lv6-tól Kontroll supportá változik.
Minimális célzással képes vagy lefogni az ellenfél legveszélyesebb harcosait (ha jól csinálod egyszerre kettőt) ezen felül a varázsút képes a csata kimenetelét befolyásolni. Képes lehetsz a tankodat az ellenfél vonalai mögé vinni, ezzel hátrányba hozva őket, vagy rossz csapat harc esetén, ki tudod őket menteni a harcból.
Az Őrző szentélye képességed főként a játék elején lesz nagyon hasznos. A lanen jól elhelyezett szentélyek szinte bármilyen nehéz helyzetből képesek kimenteni téged, vagy társadat a gyógyító képességükkel, továbbá az extra gyorsítással, amit adnak.

Bard különleges képessége a Sors Keze.
Ezt (bár nem úgy tűnik) a legnehezebb használni, mivel a harc közben kell eldönteni kire használjuk, vagy hogy és hol.
Amennyiben rossz időben rossz helyen használjuk, meg történhet, hogy halálra ítéljük társainkat, viszont egy jó csapat kombináció mellett, nagyon jó kezdő képesség lehet ( lásd bard ult + mega gnar)
Belépés