BraumBraum Build Guide: Kokukai - Freljord Szíve

34%
Készítette Kokukai, Frissítve: 2015-01-30

Varázslatok

Tárgyak

Kezdés
Az Ereklye pajzs töléletes Braumnak, mivel 2 stackot ad kezdéskor, érdemes elhasználni akkor amikor viszonylag "LOW HP"-n vagy te, vagy a "LaneMate"-d (Lane társ pl: ADC) ... De ezt elhasználhatod akár az elején is... Nagyon fontos, hogy az a mastery ami átváltja a "HP Potit" süteménnyé ki legyen "talentolva", pontozva, akármi, mivel ez ad az adott pillanatban (mikor elnyomod), +20 HP-t, és +10 MP-t (mana)..

A Wardot akkor szoktam használni, ha a jungler mobilis, szükséges nagyon a MapControll miatt, kicsit erősebbnek tűnik az ellenfél..

De kezdhettek 4 HP Potival, vagy süteménnyel, kinek hogy tetszik, ízlés szerint..
In Game
A fejlesztések, az állandó "ward"-olási lehetőség nagy szerepet játszik, hisz ekkor már ideje van az első Drake (Sárkány) "kiszedéséhez", megszerzéséhez.. Ezzel is bónuszhoz juttatva a csapatodat.. Fontos a cipő, hogy kiérj a lanera, mivel ilyenkor eléggé időhöz kötött az első turret törése..
(KB 12-14 Percben szoktam ezeket venni, de mikor hogy).. A Lila ward is nagyon fontos, mégpedig azért, mert ha jó helyre teszed eléggé lehet blindelni egy két részt.. Amit egy jól irányzott "Bait" (bebújtok a bokorba, majd amikor jön arra az enemy megölitek) is kijöhet belőle.. A Wardkiszedőről, szerintem mesélnem sem kell, értelme, neve szinte ugyan az...
Tryhard
A tovább fejlesztés mindig fontos, mégpedig az
"A Hegy Arca" itemnél, mert az ad +HP-t, ez megadja a fullos "stack" lehetőséget, amivel bónusz aranyt, és életet gyűjthetsz magadnak és társaidnak, és a TF (teamfight)-okban nagyon fontos, mivel a manuális passzívja ad Pajzsot 3-4 másodpercre, amivel életet lehet menteni..

A Wardot nem nagyon szoktam fejleszteni, maximum akkor ha nagyon kell a HP, vagy tankolni kell valamit.. Ez lényegében +1 wardot ad a "zsebedbe", és +250 HP-t..

A Cipőt, mindenképpen a társaimra szoktam fejleszteni, főleg ha nagyon DEF-elni kell... Hisz egy ütés +12% Move Boostot ad.. Ami elégg jól jön, mint kergetéskor, mint meneküléskor...
Late Game
AP:
Iron Solari
Spirit Visage

AD:
Randuin's omen
Sunfire Cape
Thornmail (Ha erős az Enemyből az AD Részleg)

U.I: Őrangyalt nem nagyon szoktam venni, akkor már inkább még több Armor avagy M.Resist.
Cipők
Ezt a három cipőt ajánlom, mégpedig azért mert ha nagyon erős az ellenségben lévő egység...(Tegyük azt, hogy ez egy AD vagy AP karakter)Az egyik Magic Resistet ad, ami az AP-k ellen jó a másik azaz a "Tolvajsurranó" Armort, ami ugye az AD-k ellen jó.. Az utolsó a mobilitás, amivel tudod segíteni a tornyaidat, és a teamfightokban is jól jön, mivel gyorssá tesz, ha netán menekülni avagy kergetni kell...


Viszont a CD cipő is jó, mivel csökkenti a cd-t a spelleken ami mondjuk elég jól jön úgy akármikor!

Képességek

[Q] Harapós fagy

[W] Élő pajzs

[E] Törhetetlen

[R] Gleccserszakadék
Fontos az is, hogy minden szinten ahol elérhető ott csak is a legerősebb képességedet fejleszdd ki!

Leírás

AKIKKEL JÓ BRAUM:
AKIK ELLEN NE VIGYÉL BRAUMOT:


Próbáld meg okosan használni a Q-t a lassításra, és az ultit úgy használni, hogy minnél több targetet bevonjon a fightba, és ezzel fellöki, lelassítja... (Mobilis karakternél, aki egy Assasin, és izolál mint Kha'Zix, nála fontos, hogy mindig szemelőtt legyen)Egy jó kis Yasuo+Braum combo tökéletesen alkalmazható egy fightban, és ezzel sokat is lehet nyerni..
SUMMONER SPELLEK AMIK HASZNÁLHATÓAK HOZZÁ:


Flash:(átvillanás/villanás)
Ez elég jól jön, mégpedig azért mert falakon, bokrokon át tudsz vele "villanni", vagy akár egy szép ki "juke"-t is csinálhatsz... Ez körülbelül olyan mint egy LeBlanc "W" csak annyi, hogy ez nem sebez és érdemes akkor használni amikor tényleg szükség van rá, menekülésben, üldözésben...

Ignite:(égetés)
Ez lényegében a minnél több sebzést segíti elő, tossz ki mégtöbb sebzést..

Exhaust:(Kifárasztás/fárasztás)
Ez akkor jön jól, ha eléggé rendesen tudtok "focus"-olni, gyengécske az enemy "support" lanere, nem tudnak annyira sebezni, csak healelni mondjuk..(Pl: Egy Draven + Soraka) S neked pedig védeni kell az ADC-t ez tökéletesen jó, mivel le lassítja, és az ütéseit/spelljei "#DMG"-eit csökkenti!
Belépés