CaitlynCaitlyn Build Guide: Jinx off hunting lodge

56%
Készítette BollaMilanAnony, Frissítve: 2015-03-26

Varázslatok

Tárgyak

Kezdés
Kezdésnek a jól megszokott doran pengéje egy poti és egy free ward.
Igen én is láttam hosszú kardal kezdő embereket de én valahogy azzal nem vagyok kiegyezve.
1.Recall
Ha esetleg elviszed a first bloodot vagy éppen double killezel akkor valószínűleg lesz goldod egy K.N. kardra és pár ptoira.
Ha viszont meghaltok és az enemy bot lane dominálja a lanet akkor mindenképp érdemes venni még egy doran pengéjét és egy hosszú kardot ha viszont jól farmoltál akkor egy vámpirjogar nem árthat.
After 15 min.
Mindenképp Határtalan pengét fejlesz ki a K.N. kardból!Utána statikk vagy phantom.Én a phantom mellet szoktam dönteni de ha inkább pokolni akarsz akkor statikk.Később A Vérszomjas a lifestealért.Majd pedig utolsó lehelet mindenképpen mert az enemybe mindenképp lesz tank aki ellen nagyon hasznos.Őrangyal na szóval én már láttam olyat hogy valaki botrkt vesz Caitlyn passive.ja miatt és a lifestealért, de én szerintem egy őrangyal mindig jól jöhet az újraéledés miatt + egy kis armor és mr sosem árt.
Cipő
Cipő mindenképp as-es más cipőt nagyon nem ajánlok és szerintem más sem.
Nagyon ritka helyzet + late
Ha úgy érzed hogy nem tudsz érvényesülni tf-ben akkor egy jégkalapács bár én ezt még sosem próbáltam.Szerintem nincs is sok értelme egy adcvel sebezni kell nem tankosnak lenni :D.Az örszemtotemet érdemes lecserélni kristálygömbre de nem fontos ez attól függ hogyan használod az ultyt.Ha trineketet fejleszteni kell ez alap dolog.Full builden pedig düh elixír egy kis plusz dmg-ért.
AP Caitlyn realy?

Képességek

[Q] Piltoveri rendteremtő

[W] Yordlecsapda

[E] 90 kaliberes háló

[R] Halálpontos lövés

Leírás
Még annyit hogy a barriert azért választom mert manapság egyre több az igniteos support.

Ha tetszett a build kérlek nyomj egy tetsziket :)
https://www.facebook.com/pages/Angel-Of-Death/169019513224055
Belépés