CassiopeiaCassiopeia Build Guide: Cassiopeia,térjünk egy kicsit a healre-is.

100%
Készítette MidlaneCass, Frissítve: 2014-08-25

Varázslatok

Tárgyak

Kezdőtárgyak
Sziasztok!

Cassiopeia-val nagyon jól lehet zaklatni az ellenfelet a Q-jával,ezért hogyha agresszíven játszunk ajánlom hogy Dorannal kezdjen (ami erősíti a Q-ját early gameben).A talizmánnal jóllehet az ellenséget felfedezni így nem kell manát költeni hogy az ellenség nem akar-e countörölni,ha esetleg éppen a társad afk stb.
életerő+varázserő
Mivel Cassio nagyon szívós ezért jók a varázserő + életerőnövelő tárgyak.A Rylai kristálybotjával lelassíthatod az ellenfeledet,ezért még talán túlélheted ha sikerül úgy céloznod egy kézségét.
Varázserő
Na igen,mivel mágus sok varázserő kell.Cass ultija miatt ajánlok néhány tölséi idő csökkentőt.
Védelem
A védelem is fontos számára.A Zhonya homokórájával tudsz védekezni Pl:Karthus ultija ellen ha jól be van időzítve.A Guardian Angellel meglepheted ellenfeleid és visszatölti 4 mp múlva az életerő/mana 30%-át.A naptűz köpennyel +-ba sebezheted ellenfeleid varázssebzéssel.Az Abyssal meg csökkentheted a varázsellenálásukat.
Egyéb
És az utolsóó hogy legyen sebessége és varázstörése Cassiopeia-nak de én ezt mindig észben tartom hogy az elejénél vegyük meg.Én a varázstörés miatt ajánlom.

Képességek

[Q] Méregbomba

[W] Gyilkos pára

[E] Méregfog

[R] Kővé dermesztés

LeírásMiért vedd meg Cassiopeia-t?
-A spelljei nagyon erősek és hatásosak,a méregre támaszkodik ugyan de a Twin Fang-je a mérgezett célpontoknál azonnal frissül.
-Teamfightban az utlija megváltoztathatja a csata kimenetelét,lefagyasztja őket,de ha megfordulnak lelassítja,viszont a sebzés szinte ugyanolyan,és persze könnyebb elkapni az ellenséget.
-A méreg által az E-jével nagyon gyorsan leviszed az ellenség életerejét és ajánlatos megmérgezni a célpontot.

Hátrányai:
-Nagyon nehéz vele menekülni,az ultival még talán kapsz 2 másodpercnyi egérutat de az se nagyon.
-Teamfightban maradj mint háttérharcos,tapasztalataim szerint elsősorban rád fókuszálnak,ha tudják hogy az ultiddal fordulhat a kocka.
-Kevés életerővel ne bocsátkozz vele harcba ha egyedül vagy!
-Cassioval nagyon jól lehet counterelni.Beszéld meg a társaddal melyik bokorban gyülekezzetek!Nehéz vele játszani ugyan de nagyon jó mides champion,könnyen meg lehet szokni,ajánlom bárkinek de kevesen használják.

Várom a visszajelzéseket!;)

Belépés