Cho'GathCho'Gath Build Guide: Topwrecker 4.20 (Részletes!) (1.1)

93%
Készítette pt33rod, Frissítve: 2014-12-20
Jelentkezz be az oldalra, hogy írhass hozzászólást!

Hozzászólások (3)

pt33rod - 6 éve 3
Köszönöm a visszajelzéseket és tanácsokat, ezeket fel fogom használni a guide javításához, és figyelembe fogom venni a jövőbeli buildek írásakor is!
Apropó, én erről a Cho'Gath bugról nem is nagyon hallottam, de azért elgondolkodtató a dolog, mert néhányszor én is úgy éreztem mintha valami nem stimmelne vele.

Slayner22 - 6 éve 2
Hello! Szép részletes build csak annyi hogy sajnos a riot nem fixál egy bugot ami miatt cho nagyon elgyengül ez pedig azon hiba hogy a silence nem mindig hat. Cho nagyn erős de mint mondtad igen, nem egy mobilis karakter valamint sajnos a jelenlegi toposok keményen el tudják verni, személy szerint ha a meta változna akkor Cho-t pickelnék gyakran de így nem éri meg annyira. Valamint Chonak nagy gyegesége pont a bug miatt van mivel így teamfightban egy maokaihoz képest nem ér semmit. Jelenlegi metában jobbnak látom ha cho as, ap kombinációs itemeket vesz és el megy splitelni mivel tankossága miatt nem egyszerű eltüntetni valamint mint említetted az ultija is true damage de pl egy olaf true damagevel sajnos nem vetélkedik a cd miatt. Viszont annyit tanácsolnék hogy néha ugyan azt megmagyarázod két egymást követő mondatban csak másként (nem bántásból, valamint nem is azért mondom hogy csináld másképp) A buildre dobom a +1-et :D Csak így tovább, GL & HF.

Munir - 6 éve 1
Az egyik legjobb build, és szerintem a legjobb leírás az oldalon! +1! :)
Belépés