CorkiCorki Build Guide: A kedvenc ADC-m

56%
Készítette dani020110, Frissítve: 2015-03-07

Varázslatok

Tárgyak

kezdő
core
trinity:
minden van benne amit Corki igényel

varázslók cipője:
Corkinak hihetetlenül sok magic dmg-e van, ezért jó ha van egy kis magic pen.

bloodthister:
ad + life stealh + egy kicsike pajzs :3
offensive
infinity:
ad + crit

last whisper:
ad + armor pen.

b.o.t.r.k:
ad + attack speed + life stealh + bónusz 8% dmg az enemy champbe
deffensive
black cleaver:
ad + hp + armor pen.

banshee:
hp + magic res. + spell shield

guardian:
armor + magic res. + revive
consumables
trinkets

Képességek

[Q] Foszforlövedék

[W] Valkűr

[E] Golyószóró

[R] Rakétatűz
passive:

Corki alaptámadásai bónusz tényleges sebzést okoznak a minionoknak, a szörnyeknek és a hősöknek.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
első képesség:

Corki egy villanógránátot lő ki a célterületre, mely varázssebzést okoz az ott tartózkodó ellenfeleknek, ezenkívül hatóideje alatt felfedi az ott tartózkodó láthatatlan ellenfeleket is.
Corki elhajít egy bombát, amely 80/130/180/230/280 (+0) (+50% varázserő) varázssebzést okoz a célterületen tartózkodó ellenfeleknek. Továbbá a robbanás 6 másodpercre felfedi a területet és az eltalált hősöket (a láthatatlanokat nem).
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
második képesség:

Corki a kijelölt pontra siet, miközben pusztító nyomvonalat hagyó bombákat dob el az ott maradó ellenfelek számára.
Corki megrohamozza a kijelölt célpontot, és másodpercenként 60/90/120/150/180 (+40% varázserő) varázssebzést okoz a nyomában keletkező tűz útjába eső ellenfeleknek.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
harmadik képesség:

Corki gépágyújával tölcsér alakban gyorstüzelés alá vonja az előtte fekvő területet, és megsebzi az ott tartózkodókat, illetve csökkenti az ellenfelek páncélját.
Corki gépágyúja 4 másodpercig minden célpontot tűz alá vesz maga előtt: másodpercenként 20/32/44/56/68 (+40% bónusz sebzés) fizikai sebzést okoz nekik, és másodpercenként 2/4/6/8/10 ponttal csökkenti a páncéljukat. A páncélcsökkentés halmozódik, és 2 másodpercig tart.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
végső képesség:

Corki egy rakétát lő ki a célterületre, ami a becsapódáskor felrobban, és sebzést okoz a hatóterületen tartózkodó ellenségnek. Corki az idő múlásával rakétákat halmoz fel (egy adott mennyiségig). Minden harmadik kilőtt rakéta egy Nagy Bumm lesz, ami extra sebzést okoz.
Corki egy rakétát lő a célterület felé, amely összeütközik az elsőként eltalált ellenséggel. Minden rakéta 100/180/260 0.2/0.3/0.4 (+30% varázserő) területi varázssebzést okoz.Corki 10 másodpercenként táraz be egy rakétát, és legfeljebb 7-et tarthat egyszerre készenlétben.Minden harmadik rakéta egy Nagy Bumm lesz, amely 50% extra sebzést okoz.

Leírás

Előnyök és hátrányok:

Előnyök:
-erős a lane-en
-hatalmas poke dmg
-rengetek ap és ad dmg-e van egyszerre

Hátrányok:
-eszi a manát
-egy olyan late gameer mint Tristana vagy Kog'Maw simán elveri


early game:
könnyű farmolni a passive miatt.
a Q sokat sebez ezért érdemes azzal poke-olni de mivel Corki nagyon mana hungry, ezért csak óvatosan hogy maradjon mana a W-re ha jönne egy gank.

Mid-Late game:
Team fight előtt érdemes R-el poke-olni.
ha teamfightban téged focusálnak akkor érdemes egy Mercurial Scimitar-t venni.


ha nem hiszed hogy jól játszok Corki-val nézd meg ezt és el fogod hinni: http://matchhistory.eune.leagueoflegends.com/hu/#match-details/EUN1/1112476763/40621680?tab=bui

remélem tetszett a Corki build-om, ha igen mutasd meg hogy adsz egy zöld pacsit ha nem tetszik és egy pirosat adtál akkor kérlek írd le hogy miért!
Remélem segítettem, köszi hogy végig nézted! :)
Belépés