Dr. MundoDr. Mundo Build Guide: Munndooo (5.23)

50%
Készítette Baromka, Frissítve: 2015-11-25

Varázslatok

Tárgyak

Kezdés
A a passzív, és amiatt hogy képességek HP költségűek, szinte mindig ez az ésszerű kezdés. Nagy korai sebzésű skillshot orientál enemy ellen cipó+sok poti kezdés is játszhat.
Első hazatérés
Passzív, vagy nyertes lane esetén mindenképpen a bami parazsa a jó választás, jelentősen megdobja a sebzést.
Vesztes lane esetén nagyobb szükség van a védelemre, értelemszerűen AD vagy AP sebzés ellen.
Alapvető tárgyak
Sunfire cape: Armor, HP, és sebzés, más nem is kell. AP ellen csak a Spiritual Visage után fejezd be.
Spitual Visage: Jó adag HP, Magic Rezist, és Cooldown Reduction. A legfontosabb viszont a passzívja. az Adrenaline Rush (passzív), és a Sadizm (ulti) gyógyítását is jelentősen megdobja, de ami talán még fontosabb, ha az Infectred Cleaver (Q) ha eltalál egy ellenfelet nem csak visszatölti a költsége egy részét, de gyógyít is.
Dead Man's Plate (a képen chain Vest): Armor, HP, és egy Movement Speed feltöltés, ami egy erős tmadást eredményez. Elengedhetetlen, hogy be tudj robbanni egy csatába, és eltüntetni egy fontos sebzéshordozót.
Cipők
Az armoros, és magic rezistes cipőt szerintem nem kell magyarázni. Nyertes helyzetben én mégis a Cooldown Reduction cipőt szoktam venni, a gyorsabb QQ, és a 10% summoner spel CDR miatt. Az automatikus Homeguard óta Distorzion kiegészítést használok.
Általános Full Build
Sose feledjétek a Trinketet Upgradelni, és Elixíreket venni!
(A Chain Vest itt is a Dead Man's Platet szimbolizálja)
Full Build AD csapat ellen
AD capat ellen is meg szoktam venni a Spiritual Visage-t. A legtöbb Full AD csapat is rendelkezik mágikus sebzéssel, és mind a passzív, mind az értékek annyira jók Mundon, hogy ilyen helyzetben is megéri utolsó tárgynak.
(A Chain Vest itt is a Dead Man's Platet szimbolizálja)
Full build AP túlsúly ellen
(A Chain Vest itt is a Dead Man's Platet szimbolizálja)

Képességek

[Q] Fertőzött hentesbárd

[W] Égető gyötrődés

[E] Önsanyargatás

[R] Szadizmus
Q első fejlesztés, és max, másodszor a W-t maxolom, az E HP% sebzése enm nő a pontokkal, ezért ráér utolsóként kimaxolni. A tradekben viszont hasznosabb 2. szinten mint a W, ezért azt teszem ki másodiknak.

Leírás

Dr. Mundo erőssége, hogy szinte mindenki ellen megállja a helyét az ösvényen. Bátran hozható blindpickként. Lanen a legnagyobb erőssége a hihetetlen sustain és a biztonságos farm, és poke. Q-val lesebezheted az ellenfele, és W-E segítségével bemehetsz, ha tiszta a terep. Még a vesztesnek tűnő tradek is kifizetődőek lehetnek, hiszen a passzív rengeteg életerő regenerálódást biztosít. A játék végső és középső szakaszában három nagy erősséged is lehet, csapattársaid védelme, az ellenfél sebzéshordozójának kifocusolása, és a splitpush. Ha ezeket jókor, helyesen használod, egyedül megfordíthatsz egy játékot.

Akik ellen Mundo a legjobb:
-Fiora: a folyamatos sebzés, és az alapvető tankosság miatt nem tud veled mit kezdeni.
-Vladimir: mi mással verhetnél meg egy sustain freaket, mit egy másik sustain freakkel.
-Riven: A tankosság, és a sustain miatt hamar nagy árat kell fizetnie ha bejönne egy-két minionért. Ha előnyhöz jut, akkor is biztonságban farmolhatsz ellene.

Kihívást jelentő ellenfelek:
-Olaf
-Irelia
-Garen
Belépés