DravenDraven Build Guide: Draaaaaaven

40%
Készítette Soeasy, Frissítve: 2015-05-08

Varázslatok

Tárgyak

Start
Ez egy tipikus ADC kezdés.

Az Őrszemtotemet később le lehet (kell) cserélni egy Messze Látó Gömbre, ezt a legtöbb ADC-n is lehet alkalmazni.
Leggyakoribb itemek
Ezek a legtipikusabb itemek Draven-re.

Határtalan Penge- Én személy szerint (és ahogy észrevettem más Draven játékosokat) ezt veszem meg elsőnek (rusholom). Hihetetlen milyen DMG-et lehet kiosztani egy Határtalannal alacsonyabb szinteken.

Utolsó lehelet- Tipikus anti-páncél item. Akkor is tökéletes ha nincs túlságosan sok páncéljuk, de elhanyagolható ha senki se épít páncélt.

Youmuu szellemkardja- Tökéletesen működik a W képességgel. a Crit és páncéltörés bármikor jól jöhet, de az aktív része ami igazán erőssé teszi.

A Vérszomjas- Szintén tipikus ADC item, az AD és a lifesteel mindig jól jön(+ ott az a OP passive).

Fantomtáncos- Szinte kötelező. Attackspeed, Crit Movement speed, ez minden Draven álma. Na és az a passive, a Q elkapásához tökéletes ha például a minionok közé pattanna vissza.

AS cipő- Semmi extra, minden ADC-nek ajánlott
(kivéve Corki).

Őrangyal- Lategame-be nélkülözhetetlen, megölnek egyszer(már-ha tudnak), te újra éledsz és megmutatod hogy miért is játszol Dravennel.
Assasinok ellen hasznos lehet.
Eleven szablya- Elég szép mennyiségű AD-t ad és egy kis varázsellenállást, de ami a lényeg az az aktív. Kiszed akármilyen CC-ből, leszed bármilyen debuffot(pl: zed ult) és még movement speed-et is ad.

Bansheek fátyla- Ez már nem szolgál nekünk AD-val de viszont megkapjuk azt a idegesítő passzívot amit minden AP és még AD is utál. Ha nem kapsz valami random skillshotot akkor ez nagyon megmentheti az életed ha valamelyik Carry rád használja el az ultiját.
Alternatív
Ezek jó alternatívák az előbbiekben felsoroltakhoz.
Nem magyarázom meg miért, szerintem a vak is látja.
Egyebek
Az Őrszemtotemet később le lehet (kell) cserélni egy Messze Látó Gömbre, ezt a legtöbb ADC-n is lehet alkalmazni.

Ehhez még annyit tennék hozzá hogy "A látó lencséje" hasznos olyan champion-ok ellen akik láthatatlanná tudnak válni, mert ezzel könnyedén felfedheted csapatodnak a hol-létüket.
(Vayne, Talon stb...)

Képességek

[Q] Forgó fejsze

[W] Véres roham

[E] Félre az útból

[R] Örvénylő halál
Tapasztalataim szerint a W-t jobban megéri 2. maxolni, az AS és a MS jól jön pusholásnál, kergetésnél, menekülésnél.

Leírás

DRAVEN NEM EGY KÖNNYŰ CHAMPION!
Amíg nem tudsz kényelmesen farmolni és "poke"-olni úgy hogy 2 Q pörög a kezedben addig ne is gondolj arra hogy RANKEDOZNI viszed.

A Q-t kötelező jelleggel pörgésben kell tartanod mert a Passive-od ebből "erősödik". De sose menj túl közel az ellenfélhez hogy elkapd, mert az életedbe kerülhet.

A Q elkapása reseteli a W képességeden a CD-t. De ez nem azt jelenti hogy folyamatosan Spammelni kell. Inkább torony pusholásnál próbáld kihasználni, ha vannak a közelben ellenséges minionok.

Az E képességről nem sokat lehet mondani, segít ha gankelnek vagy kergetsz valakit. Ha tradelni akarsz akkor megéri ezzel a képességgel nyitni mert egy ideig ellöki az ellenséget, ekkor betudsz vinni 1 auto attackot. Viszont enne van egy kisebb cast ideje miközben nem tudsz mozogni, erre oda kell figyelni. De ezt kis is lehet használni ha például egy Leona akar rád csúszni, mert kitudod lökni miközben feléd tart.

Az Ultidról annyit kell mondani hogy hihetetlen milyen DMG-et tud okozni ha nem talál el semmit csak azt akit szeretnél.
Amíg kezdő vagy nem ajánlom hogy "snipeolni" használd mert nem tudod hogy milyen gyorsan megy mennyi idő még visszafordul stb...

Akik ellen Jó: Ezreal Vayne Jinx Lucian Tristana Sivir
Akikkel jó: Thresh Leona Sona Blitzcrank Nami Janna
Akik ellene jók: Varus Thresh Leona Caitlyn Blitzcrank

Köszönöm hogy megnézted a Draven Build-emet. Remélem hasznát veszed.

Belépés