EkkoEkko Build Guide: Ekko mid lane

0%
Készítette Patak6655, Frissítve: 2015-11-28

Varázslatok

Tárgyak

Full build 1
Full build 2

Képességek

[Q] Időbandita

[W] Párhuzamos valóság

[E] Fázisugrás

[R] Időtörés

Leírás

Sziasztok! Ez az első buildem, így hát gondoltam ekko-ról készítek aki ráadásul a kedvenc hősöm :).

Combo: Az a lényege hogy E-vel kikerülsz egy skillshoot-ot aztán beleugrasz a pofájába Q(de közbe a W-t is rakd le). Ez az ''early'' kombó, vagyis ameddig lanen vagy. Az ultiról annyit hogy használhatod támadásra illetve menekülésre is(vagy megmentésre). Ha megtanulsz tradelni vele, szinte MINDEN tradet meg tudsz nyerni a passzívodnak köszönhetően.

Lanelésről: Lanelésnél túl kell élni a level 1-et, és aztán tudsz ügyeskedni a passzívoddal, de én úgy szoktam inkább hogy farmolok a kódexig/ragyogásig, ugyanis elég könnyen tudsz tradelni azzal a kis tárgyal is.(ragyogás nagyobb trade!)

Pár Tipp: Ha a W-t magad alá dobod és közbe benyomod a zhonyát addig a W-d stunnolja a hőst, és addigra már az ultid is odaér. Így hát esélytelen a helyzet az ellenségnek főleg ha nem tank :). A bázisvédőről annyit hogy ha aktív akkor bevásárolsz lazán, aztán nyomsz egy ultit, ÉS HOPSZ ott van ahol a ''klónod'' volt :D.

Teamfight: Hát erről nem írok nagyon sokat.. Mind minden orgyilkosnak az a feladata hogy kiszedje a ''papír'' ellenségeket. Persze azért ne rohanj be a team fight-ba a semmiért :). Az a legjobb ha a tank bemegy előre és fokuszál valakit és ha kb fél vagy 3/4 életerővel rendelkezik öld meg :)
Belépés