EkkoEkko Build Guide: the Boy Who Shattered Time

100%
Készítette ekkoman, Frissítve: 2015-07-28

Varázslatok

Tárgyak

Kezdés
Flaska, italok, trinket. Szokásos kezdés ekko-nak.( és ajánlatos)
Első hazamenetel(jobb esetben)
A ragyogás és a pokoli kódex között szoktam választani. Miért? A ragyogás segít a tradelésbe, de a kódex cdr-t ad ami nagyon fontos ekko-nak. Meg mér pár ital persze.
Fontosabb tárgyak
Na... Azért választottam a cdr cipőt és a morellót ugyanis így meglesz a 40%cdr, és szinte mire visszajön a Q addigra dobhatod el megint.(az E 5.2sec az ulti pedig 47sec azthiszem) Ami még fontos hogy ha megvettük a ragyogást, NE fejlesszük tovább félholt csapássá, egyből mehet a morello utánna. A cipőre bázisvédőt rakjunk,(nem találtam itt olyat) ugyanis az ulti segítségével nagyon gyorsan odateleportálhatunk az adott helyre ahol a ''klón'' van.
További tárgyak
A luden-t akkor veszem meg 4.-nek ha tudom hogy nagyon jól állok.(a félholtcsapás és a luden valami nagyon jó párosítás). Zhonya-t akkor veszek 4.-nek ha nem állok valami fényesen, illetve engem focusálnak. Ez mondhatni ''full dmg'' build.
További tárgyak 2
Ezeket a luden helyére veszem meg. (persze csak az eggyiket) Üresség botja ha nem kell nagyon varázsellenállás. Mélység jogart inkább kata lb ellen szoktam venni, vagy akiről tudom hogy pillanatok alatt megöl.
Egyéb
Szokásos late/mid cuccok.

Képességek

[Q] Időbandita

[W] Párhuzamos valóság

[E] Fázisugrás

[R] Időtörés
Skilleket MINDÍG ebbe a sorrendbe!

Leírás

Sziasztok! Ez az első buildem, így hát gondoltam ekko-ról készítek aki ráadásul a kedvenc hősöm :).

Combo: Az a lényege hogy E-vel kikerülsz egy skillshoot-ot aztán beleugrasz a pofájába Q(de közbe a W-t is rakd le). Ez az ''early'' kombó, vagyis ameddig lanen vagy. Az ultiról annyit hogy használhatod támadásra illetve menekülésre is(vagy megmentésre). Ha megtanulsz tradelni vele, szinte MINDEN tradet meg tudsz nyerni a passzívodnak köszönhetően.

Lanelésről: Lanelésnél túl kell élni a level 1-et, és aztán tudsz ügyeskedni a passzívoddal, de én úgy szoktam inkább hogy farmolok a kódexig/ragyogásig, ugyanis elég könnyen tudsz tradelni azzal a kis tárgyal is.(ragyogás nagyobb trade!)

Pár Tipp: Ha a W-t magad alá dobod és közbe benyomod a zhonyát addig a W-d stunnolja a hőst, és addigra már az ultid is odaér. Így hát esélytelen a helyzet az ellenségnek főleg ha nem tank :). A bázisvédőről annyit hogy ha aktív akkor bevásárolsz lazán, aztán nyomsz egy ultit, ÉS HOPSZ ott van ahol a ''klónod'' volt :D.

Teamfight: Hát erről nem írok nagyon sokat.. Mind minden orgyilkosnak az a feladata hogy kiszedje a ''papír'' ellenségeket. Persze azért ne rohanj be a team fight-ba a semmiért :). Az a legjobb ha a tank bemegy előre és fokuszál valakit és ha kb fél vagy 3/4 életerővel rendelkezik öld meg :)Ennyi lett volna ez a build. Tudom nem lett a legjobb de még mindíg jobb mint egyesek buildja..
Belépés