EzrealEzreal Build Guide: Ezreal The Cheese

72%
Készítette BK201, Frissítve: 2014-11-15

Varázslatok

Tárgyak

Normál
Ezt az összeállítást ajánlom a legjobb, nekem ez a standard. Egyenként kitérek az összes tárgy előnyeire és hátrányaira. Nos azért veszek Furort a Berserkerre mert Trinity + Furor nagyon jó movspeed buff üldözésre és menekülésre is. Trinity az egy alap item ezrealnak...egy kicsit tankos...crit és a spellblade passzívja 200% os sebzést ad a Q-ra. (Minden spell után 1.5 másodpercenként, de a Q a lényeges.) BT természetesen azért mert kell a lifesteal...valamint Ezrealnak az attackspeed másodlagos tényező, elsősorban sebzésre kell figyelni mivel a Q és az R a 2 legütőképesebb képessége. Természetesen ezért kell az infy is..bár a Q nem tud critelni de véleményem szerint az infy minden adc-nek alap item ahogy a last whisper is..mert az a 35% armor pen még papír ellenféllel szemben is isteni. A statikkal sokan szemben állnak viszont szerintem nagyon hasznos mivel növeli a crit esélyt, hozzáadja a Q-hoz és tud critelni a villám:) A Build hátránya, hogy semmmi cd csökkentés nincs és ezért az E-det viszonylag ritkán tudod használni...semmi def...ezért könnyű célpont vagy..erős de könnyű célpont...esetleg statik helyére vehetsz egy Guardian Angelt, de én jobban szeretem ezt a full agresszív felépítést.
Blue
Ez az úgy nevezett Blue Ezreal build...nem sok mindenre jó a játék elején mert semmi sebzésed...de a játék végefelé 2 másodpercenként ugorhatsz...autoattack sebzésed is van muramanából, slow, szóval ha full buildben vagy mehet az 1v5, de a játék legelején gyengébb vagy szinte bárkinél, érdemes longswordel és 3 potival kezdeni és felkészülni, hogy flamelnek a builded miatt (mert csak season 3 ban volt ez jellemző) ha 12-15 percre meg van a 120 farm akkor akkor már tudsz szedni pár killt is.
Mixed
Trinity helyett it esetleg vehettek egy Iceborn-t, de én így jobban szeretem, ez egy kis cd-vel és több attackspeedel ellátott build.

Képességek

[Q] Misztikus lövés

[W] Energialöket

[E] Térugrás

[R] Végzetes hullám
Mindes esetben a Q-t kell elsődlegesként fullozni, a W-betű nem kifejezetten hasznos skill kivéve ha Icebornt vagy Trinity-t aktiválsz vele, a sebzése elenyésző ezért is szoktam utoljára fullozni, 1. nek mindenképpen Q meg az egyetlen normális sebző alap képesség az E másodiknak a töltési idő csökkentés érdekében. Viszont az W fullozás sem hülyeség ha kicsit merészebb vagy W E komboval nyerhetsz egy kis attackspeedet ha beugrasz a W-d elé:)

Leírás

Nos Ezreal szinte minden kompozícióba jó választás, viszont Vayne és Lucian ellen nehéz vele játszni mert ők inkább basic attackból sebeznek míg ezreal erőssége a Q(amin persze van cd). Érdemes vele agresszívan játszani a játék elején mert, ha a játék elején feléd kerekedik az enemy adc, valószínű hogy ott is marad.
Előnyök:
- Jó Escape Skill
- Nagy Lőtáv
- Attackspeed buff(csapattársakra is (W))
- Jó Wave Clear
Hátrányok:
- Gyenge ha elfogy a manája
- Alacsony autoattack késség
- Minionok zavaró tényezők

Nem feltétlen fogsz ezzel a buildal carryzni minden mecset, ezek csak az én tapasztalataim nekem 5.0 fölötti kda-m van jelenleg ezreallal 172 játékból, de azért remélem tudtam segíteni.
Belépés