FioraFiora Build Guide: Fiora - A nagy párbajhős

34%
Készítette Attila0909, Frissítve: 2015-05-26

Varázslatok

Tárgyak

Kezdésnek:
Fiorának a rúnaoldalának köszönhetően, van elég sebzése ahhoz, hogy ne egy "Hosszúkard"-al kezdjünk, hanem egy dorannal, mert a doran tartalmaz életerőt, amire szüksége is van (főleg, ha az első gyilkosságra pályázunk).Emellett, van életlopása, ami szintén nagyon hasznos fiora számára. Mivel a doranban van életerő, kezdésnek szerintem épp elég egy életerőital.
Első hazaútnál:
Ügyelj arra, hogy ne halj meg, legalább az első hazaútig, vagy ne is kezdj bele a harcba, ha nem vagy benne biztos, hogy te viszed a kill-t. Lehet hogy több sebzésed van, mint az ellenfélnek, de elsőnek inkább farmolj, hogy az első hazaútnál meg tudd venni a "Dühöngők csizmája"-át. Azért kell elsőnek ezt megvenni, mert van elég sebzésed, és a támadási sebesség, csak fokozza a nyerési esélyed, egy 1v1-es menetben. Ha véletlen lenne olyan szerencséje, hogy megtudna menekülni egy kicsi hp-val, akkor még a sebességed is nagyobb, mint az ellenfelé, szóval simán beéred. Ha véletlen kevés hpd maradna, ott lesznek neked az életerőitalok.
Build kezdete:
Egyből kezd el buildelni a Vérszomjas hidrát, mert az életlopás kell fiorának, és ráadásul sok sebzést is ad. De, először buildelt fel, egészen a Tiamat-ig, mert sokat segít a farmolásban! Aztán ott állj meg, és vedd meg Youmuu szellemkardját, mert 10% csökkentett töltési idő, nagyon sok hidd el, minél hamarabb megvan az ultid annál jobb (persze a többire Q/W/E-re is nagyon jó).
Aztán, már csak killelgetni kell párat, ami innentől elég egyszerű, hacsak nincs valamelyik enemy NAGYON fel feedelve. Ez után jöhet a Vérszomjas hidra teljes buildje. Innen már nehezen akad ellenfél fiora számára.
Full build (védekezés):
Ha rosszul állsz, akkor ez legyen a full build, a következők miatt!: A fekete hasítóbárd elég sok életet, és még sebzést is ad, és ami a legjobb, hogy 20% csökkentett töltési időt is!
"A Vérszomjas" sok életlopást ad, ami segít, hogy túlélj egy komolyabb ward-ot is. Ha kevés hp-d maradna egy harc után, azt ajánlom, menny a szörnyekhez, és azokat öld meg, hogy visszajöjjön a hpd.
"Az eleven szablya"-t azért ajánlom, és nem a határtalant, mert az varázsellenállást ad, a kritikus helyett. Ha jobban állsz, akkor át lehet cserélni.
Full build (támadás):
Itt inkább a sebzésre menny ilyenkor, ha jól állsz.
Ennyi sebzéssel, akár egy 5v1-es pentakillt is csinálhatsz az ultiddal. :D (persze csak ha jól csinálod ;) )

Képességek

[Q] Kitörés

[W] Visszavágás

[E] Kardforgatás

[R] Nagy kihívás

Leírás

Szerintem mindent leírtam, köszönöm hogy megnézted, ha valami hibát, vagy szerinted nem oda illőt látsz akkor írd meg kommentbe :D.
Belépés