GarenGaren Build Guide: Az élő beyblade!

89%
Készítette pt33rod, Frissítve: 2014-03-16

Varázslatok

Tárgyak

Kezdő itemek!
A cipő, cloth, Doran's shield, vagy reju. bread közül kiválasztasz egyet, és veszel mellé HP potikat, attól függ milyen ellenfeled van toplanen. Ha például kapsz egy Jaxet, Rivent, vagy Renektont, akkor értelemszerűen egy Cloth armort veszel. De ha pl. egy Singed vagy Cho'Gath, Vladimir topot fogsz ki akkor egy cipőt veszel az armor helyett, így mobil leszel, és képes leszel a veszteségmentesebb harassra. Ha viszont azt választod hogy egy Doran's shiledet vagy HP regen. itemet veszel, akkor képes leszel többet tradelni az ellenfeleddel. A Doran's blade már nagyon all-in item, 2 belőle early gameben csak akkor térül meg igazán, ha killt is szerzel vele.
Mid game core itemek!
Ez a build a legtöbb AD top champ ellen elegendő kell hogy legyen neked.
Mid game core itemek! (2)
Ez a build pedig segít kicsinálni egy erősebb AP topost is.
Mid gametől..
Valahogy így kell kinéznie az itemeidnek mid gameben, ha elég ügyes voltál.
AP heavy team ellen!
Late game full build, gondolom nem kell megmagyarázni miért van tele MR-es cuccokkal az itemlista. Nagyon fontos, hogy utoljára a Black Cleaver-t, és a Maw of Malmortius-t húzd ki, és hagyd meg az alapjaikat addig, amíg a többi itemet nem sikerült teljesen megvenned (Kivéve az Alacrity upgrade a cipődre). A két item amiből ezek a late game itemek jöttek a Hexdrinker és a Brutalizer.
Normal team ellen!
Hasonlóan az előző pontban foglaltakhoz, itt is a Black Cleaver kimaxolása marad utoljára.
Szitációfüggő itemek..
A Solari minden toposnak megengedett azt hiszem, és nem megkérdőjelezett, hogy mikor kell rárusholni. A Warmog NEM AJÁNLOTT a legutóbbi nerfjei miatt, Garenre ezt az itemet nem szabad megvenni! A Ravenous Hydra pedig csakis nagyon agressív játék esetében ajánlott, ahol Garen messze elhúz az enemy topostól! Egyébként ez az item is nagyon kockázatos és a meccsedbe is kerülhet.

Képességek

[Q] Döntő csapás

[W] Bátorság

[E] Ítélet

[R] Demacia igazsága
Q-E-E-W kezdés, agresszív játék, tradelj sokat, early gameben hatalmas sebzés, silence, és tapasztalatlan ellenfeled ellen meg is volna az első killed. E-Q-W ezekben a sorrendekben húzod, és nagy valószínűséggel hozod a toplanet. 6.,11., és 16. szinten mindig húzd az ultimate képességedet! (FONTOS: Az ultit csak LOW HP-s ellenfélre nyomd rá, máskülönben használni is fölösleges, mert killek biztosításáért van.)!

Leírás

Sok sikert a builddel és jó játékot! Visszajelzéseket, kritikákat, és minden egyebet szívesen látok!
Belépés