GnarGnar Build Guide: Tank, 1v1-ben aprít, teamfightban halhatatlan :)

91%
Készítette NPC Yemi, Frissítve: 2014-09-30

Varázslatok

Tárgyak

Kezdés
Ez a kezdés könnyíti a last hitelést és némi életet is ad, nincs is nagyon mit magyarázni rajta. Gnar a játék korai szakaszában nagyon erős 1v1 harcokban, ha jól időzíti az átalakulást egy kombóból az ellenfél életének nagy részét is elpárologtatja.
Ami a játék elején kell
Legjobb esetben ezzel a két tárggyal szoktam visszamenni az ösvényre. Ezzel Gnar hatalmas erőhöz jut, nem lesz annyira papír mini alakban se, de a sebzése iszonyatosan megnő. Mega Gnar formában a hátsó minionok egy Q képességtől eldőlnek. A W miatt nagyon könnyű vele lasthitelni, a Q kb 3-4 másodperc betöltési idővel rendelkezik 6-7 es szinten, ha elkapod a bumerángot. A játék ezen részén, tehát 6. szint után nagyon érdemes 1v1 harcot kezdeményezni, a következő módon: ha kétszer le tudod ütni a W passzívját, az ellenfélnek nagyjából a fél élete marad, kicsit hátrálsz, majd amikor átváltozni készülsz ugrassz egyet, nekilököd a falnak, és innentől már folyamatos stun-ban van haláláig.
Alap itemek
A Randuin és a Banshee szinte minden játékban hasznos, a Warmogot nem mindig szoktam megvenni. A játék végére körülbelül 5000 élete van mega Gnarnak, ráadásul osztja a CC-kez egymás után. A %-os sebzés miatt még ilyenkor sem elhanyagolható 1v1 harcokban. A brutalizert vagy lecserélem egy Trinityre a játék végére, vagy továbbfelesztel Yomumuvá, vagy Black Cleaverré. Ezek közül akármelyik jó, játékstílus és helyzet függő.
Amiket lehet még venni
A Ruined king főleg 1v1 harcokban hasznos tárgy, a dupla %os sebzés miatt tankok ellen érdemes venni. Ha a játék korai szakaszában veszed meg ezt a tárgyat, akkor nem lesz elég életed. Persze lehet AD Gnart is építeni, de én most nem arról mesélek.
A Trinity-vel ugyan az a helyzet, mint a Ruined Kinggel, ez is nagyon jó Gnarnak. A Trinity inkább beleillik a tankos építésbe, de egy Radnuit ajánlok előtte.
A Spirit Visage megnöveli Gnar passzívból kapott életerő töltését, ez mellett a mágusok ellen nagyon hasznos.

Képességek

[Q] Bumerángdobás / Sziklahajítás

[W] Felpörgés / Földrengető csapás

[E] Szökellés / Összezúzás

[R] GNAR!
2. szinten az E képességet is lehet fejleszteni, attól függ mennyi esélyed van, hogy gankelni fognak.

Leírás

Summoner spelleknél exhaust, ignite játékstílustól függően használható, a flash erősen ajánlott.
Próbáltam kötetlenebb hangnemben írni a buildet, remélem ettől nem lett komolytalan. Diamondban játszom elég régóta, ez ott működik, és élvezet is vele játszani. :)
Belépés