HecarimHecarim Build Guide: Hecarim, a Háború Árnyéka (részletes)

100%
Készítette martin.nyeki, Frissítve: 2013-12-05

Varázslatok

Tárgyak

Kezdésnek megfelelő, véleményem szerint a kék trinket több dologra is alkalmas lehet. Először is, nagy hatótávolságon kis ideig nagy területet fedez fel, illetve könnyen szemügyre vehetünk vele egy bokrot, esetleg ellenséges Buff területet, melyeket könnyedén ellophatunk.
Kék, illetve piros buff megszerzése után, ha esetleg nincs lehetőségünk gankelni, akkor csak farmoljunk így megvásárolhatjuk az Élet és Mana regenerációs felszerelést, mellé egy cipőt.
Erre az időre, ha minden jól megy már legalább lennie kell 1, esetleg 2 assistodnak/vagy killednek. Célszerű Tanknak buildelni Hecarimot, más különben folyamatos oltás tárgya lehetünk. "report hecarim no tank" stb... Cipő miatt általában a magas sebességűt vásárlom, hiszen Hecarim passzív képességéből kapok bónusz AD-t, minden bónusz Movement Speedem 10%-a után.
Bizonyára érdekesnek találhatod, de még, ha tanknak építed a Pónilovat, akkor is lesz elég szép sebzésed mellyel a csapatodat segítheted. A Homeguard enchantment-tel komoly gyorsaságra tehetsz szert, rövid ideig, mellyel könnyedén ott teremhetsz egy esetleges csata kezdeténél. Célszerű Sunfire Cape-t vásárolni, mely jelentős mennyiségű Armort és Életet ad, emellett AoE sebzése is tökéletes a dzsungle irtásához.
A Sunfire Cape, illetve a Spirit Visage vásárlása felcserélhető, hiszen függ az ellenségtől, hol armor kell, hol magic resist.
Randuin's Omen , szerintem egy eszméletlenül jó cucc, hiszen, ha téged megtámadnak, ez a tárgy automatikusan lelassítja a támadóidat.
Utolsó tárgyként a Trinity Force-t ajánlom, mely szintén ad Movement Speed-et mely által csekély mennyiségű bónusz AD-t kaphatunk, emellett jelentős sebzést is ad, most már nem csak tankok vagyunk sebzés nélkül.

Képességek

[Q] Tombolás

[W] A rettegés szelleme

[E] Elsöprő roham

[R] Árnysereg
1-es szinten tetszés szerint felcserélhető a Q és W fejlesztése, mindegyiknek megvan a sajátossága.

Leírás

Sziasztok, Martin vagyok, a leírás hosszúnak tűnhet, de hidd el, megéri végigolvasni!
Sajnos a rúnákat még nem lehet beállítani, így elsősorban itt szeretném leírni őket.

Quintessence: Greater Quintessence of Movement Speed*3 (1,5% movement speed)

Mark: Greater Mark of Attack Damage*9 (0.95 Attack Damage) vagy Greater Mark of Armor Penetration*9 (1.28 Armor Penetration) Mindkettő elég hasznos, azonban én az utóbbit használom, mely a nagyobb Armorral rendelkező játékosok ellen hatásosabb a játék elején.

Seal: Greater Seal of Armor*9 (1.41 Armor) Célszerű, sőt kötelező, mely csökkenti a szörnyek sebzését, illetve az AD típusú játékosok sebzését is.

Glyph: Greater Glyph of Magic Resist*3 (1.34 Magic Resist) emellett Greater Glyph of Scaling Magic Resist*6 (0.15 Magic Resist/lvl)

Hecarimnak számos előnye van, mint például: Gyors Jungler karakter
Remek tank, könnyen kezdhet el egy harcot.
Mégha vesztésre is állsz, könnyen megfordítható vele a Meccs.
Nagy Movement Speeddel rendelkezik
Sajnos a mi kis Csillámpóninkról sem tudok csupa jót írni, neki is van hátránya: Drága a felszerelés rá
Nehéz megtanulni

Mindenképpen kék/piros buffal kezdj, majd egyszerre át a másik buffra, ezután mehetnek a Szellemek/Farkasok/Gólemek. Most, hogy a Season 4 változtatásokat behozták Preseason-be fontos megemlíteni, hogy a SMITE varázslatot bátran lehet használni, hiszen kevés a CD-je.
Tudom, Hecarim nem a legkönnyebb karakter, de ha egyszer valaki belejön a vágtatásba, akkor már nehéz lesz megállítani, Eu Nordic szerveren játszom, és büszkén mondom, hogy GOLD-ból könnyedén sikerült kihúznom magam Platinába, Hecarimmal. Summoner nevem: KaBOOMlolXD Bátran keressetek fel, ha további segítségre van szükségetek! Remélem tudtam segíteni!

Belépés