HecarimHecarim Build Guide: Hecarim jungle

67%
Készítette omw2syg69, Frissítve: 2016-07-20

Varázslatok

Tárgyak

Első item
Szerintem egyértelmű :)
Első back.
Természetesen fontos hogy minél hamarabb befejezzük a jungle itemet.
Második item
A játék a tolvajsurranó cipőt ajánlja, azt is lehet venni, de én ezt szoktam mert tobb movement speedet ad ha nem vagyunk csatában, ami jól jön a gankeknél.
Jungle item befejezése
Általában ezt a végső jungle itemet érdemes megvenni. Estetleg (az kevésbé ajánlott) talán a rúnavisszhangot a movement speed miatt. Mivel hecarimra leginkább ad-t érdemes építeni ezért én nem az utóbbit ajánlom. A W és az R is ap-ból sebez, szóval annyira nem nagy baj ha az utóbbit választjuk csak nem érdemes.
A háromság hatalma
Sok hasznos képességet ad, mindenképp érdemes megvenni.
Utolsó itemek
És ha tudjuk, végül ezt a három itemet vegyük.
Igy nézne ki a full build

Képességek

[Q] Tombolás

[W] A rettegés szelleme

[E] Elsöprő roham

[R] Árnysereg
Q-t érdemes maxolni, utána W és E. E-t elég a négyes szinten ha nem pushol az enemy. Esetleg ha a csapatnak 3-as szint körül szüksége van a gankre, akkor természetesen rakhatjuk az E-re. Én általában Q W E -vel szoktam egyből kezdeni a biztonság kedvéért.

Leírás

Hecarim az egyik kedvenc championom. Mostanában elég keveset játszok vele. Nem vagyok annyira jó játékos, de igyekszem minden tapasztalatom átadni. 2015 Decemberben kezdtem, kisebb kihagyásokkal. A mesterségeket a mobafire.com nevű oldalon találtam. Még nem csináltam ezelőtt buildet, tudom hogy ez se lett olyan jó, de igyekszem! Jó gankeket és sok pentakillt kívánok mindenkinek! :)
Belépés