HecarimHecarim Build Guide: Movespeed Hecarim, avagy törjük be a Csillámpónit!

20%
Készítette Garfa, Frissítve: 2015-03-29

Varázslatok

Tárgyak

Start
Az E képességet fejlesszétek először, azután a Q-t. Az E-t kell 9-es szintre kimaxolni.
Amint lehet
Amint van rá elég (800) gold, rögtön vedd meg!
Ezután
Az Avarice Blade-et (Kapzsiság Acélját) fejlesszétek Youmuuba, de előtte fejlesszétek a cipőt Boots of Mobility-re (A mozgékonyság cipője), és tegyetek rá egy Homeguard (Bázisvédő) fejlesztést.
Végül (SORREND FONTOS)
Az utolsó négy item tehát Statikk shiv (Statikk töltőpengéje) Trinity Force (A háromság hatalma) Zephyr (Zefír) és végül, de nem utolsó sorban a Phantom Dancer (Fantomtáncos). Trinketnek én sima green wardot szoktam upgradelni, tudom, hogy sokan nem szoktak trinket upgradet venni, de azért idesoroltam. Ezt mindegy mikor veszitek meg.
Full Build
Ez lenne tehát a full build, hangsúlyoznám, hogy ez az amit én használok. Lehet, hogy más másra esküszik, de szerintem ez a legerősebb.

Képességek

[Q] Tombolás

[W] A rettegés szelleme

[E] Elsöprő roham

[R] Árnysereg
Az E képességet szeretem (kell) maxolni először, mint ezt már említettem, utána Q, és utána W. A Q-nak nagy burst damage van, a W pedig nagyon előnyös teamfightokban.

Leírás

Sziasztok! Garfa2 vagyok, EUNE szerveren játszok, és top lanen az egyik mainem Hecarim. Ez egy olyan guide hozzá, amivel gyakorlatilag elkaphatatlanok lesztek, és nem kevés sebzéssel is fogtok rendelkezni. Ha early game-ben mondjuk 1/3 ra állsz ne félj, mert a mid és a late game-je Hecarimnak ezzel a builddel nagyon erős. igaz, egy kicsit squishy vele, de nagyon hatékony, és gyors. De akkor is a legfőbb előnye ennek a buildnek: elképzelhetetlenül fun! Természetesen ezzel a builddel vihetjük junglee-ba is, de akkor a Phantom Dancer-t (Fantomtáncost) le kell cserélni egy Stalker's Blade-re Warrior fejlesztéssel, és persze a teleport helyett smite-ot kell vinni.

Jó szórakozást és sok szerencsét kívánok hozzá!

Belépés