JaxJax Build Guide: Late Game mester, avagy hogy carryzünk. ;)

50%
Készítette SphinX121, Frissítve: 2014-01-02

Varázslatok

Tárgyak

Kezdő Itemek
Igazábol Jax az elején nem a legerősebb, ezért mindenféle képen kezdjünk defensive itemel erre szerintem a Doran's Shield a legalkalmasabb.
Első recall
Ha van elég pénzünk, és nagyjából elég sokat tudtunk famrolni akkor bátran kezdjünk a Bilgewater Cutlass nevű itemmel, és ha még van elég pénzünk akkor jöhet mellé a phage is.:D
Mid Game
Azért vegyük meg a spirit visage-t mivel a passivja nagyon jól együttműködik a Blade of the runied king- el.
Ilyenkor Jax már elég erős, és ha ügyes vagy akkor lazán letudod szedni a lane társadat.;)
Full build
Ez a build szerintem elég tankos, de elég erős is hiszen a sok hp miatt a Maw of Malmortius-nak nagyon jól fog működni mind a két passivja. Tehát akár a Baront is nyugodtan tankolhatjuk.(:

Képességek

[Q] Ugró csapás

[W] Felerősítés

[E] Ellencsapás

[R] A nagymester hatalma
Tipp: Lv6. tol elég egyszerűn tudjuk pokolni az ellenfelet, méghozzá úgy, hogy 2 Basic Attack a minionra és a 3. az ellenfélre W-vel együtt ez elég szép sebzést fog okozni neki.Manával vigyázni;) Ha jön a jungler topra gankleni akkor egyszerüen Q+E így nagy eséllyel megölhetitek.

Leírás

Jax egy Late Game- es champ, early ben érdemes vele inkább csak farmolni lv 6. ig, hogy meglegyen az ultink. Lv6. tol Jax már szerintem elég erős, bár itemektöl függ. Próbálj minnél hamarabb megszerezni minden itemet és lehozni a játékot.;) Sok sikert!
Belépés