JhinJhin Build Guide: Az alsó ösvény négylövetűje

67%
Készítette NPC Yemi, Frissítve: 2018-12-06

Varázslatok

Tárgyak

Kezdő tárgyak
A Doran kardot jobban szeretem mint a pajzsot, ha agresszíven szeretnél játszani jobb választás.
Első hazatérés
Próbáld meg úgy időzíteni az első hazatérésed, hogy összegyűljön a pénz kedvenc nagy kardunkra. A cipő mindig jól jön és viszonylag olcsó is
Legfontosabb tárgy
Első és legfontosabb tárgyunk. Az egyik legjobb ár-érték arányú tárgy a játékban. Szinte minden lövésznek jó választás, Jhinnek különösen.
Második tárgy
A Viharborotva után rögtön el szoktam kezdeni gyűjtögetni a Gyorstüzelő ágyúra (Rapidfire cannon). Lehetőséget biztoít, hogy mikor üldözöd az ellenfeled a távolból egy hirtelen lövéssel kivégezd. Illetve Villanással kombinálva meglepetésszerűen tudsz támadni nagy hatótávolságból.
Kövekező lépés
Jhinnek az esetek nagy százalékában a Fürgeség cipőjét választom. Abban az esetben, amikor az ellenfélben sok az AD karakter, akkor a Tolvajsurranó lehet még jó választás.
A határtalan penge rengeteget dob a sebzéseden. Itt nagyon figyelni kell a tárgyak sorrendjére, hogy kritikus csapás esélyt adó tárgyat vegyél előtte.
Végső összeállítás
Utolsó két tárgy általában igazodik az ellenfélhez. Amennyiben az ellenfél sok tömegirányító hatással (CC) rendelkezik, abban az esetben az Eleven szablya kötelező választás. Sok páncélt építő ellenfél esetén valamelyik százalékos páncéltöréses tárgy javasolt.
Sok ellenséges varázssebzés esetén Malmortius bendője segít.
Az Őrangyal általában mindig jó választás.

Képességek

[Q] Táncoló ihlet

[W] Kivirágzás

[E] Rabul ejtett közönség

[R] Halál négy felvonásban
Az E képességet csak 4-es szinten szoktam kirakni, így a 3-as szintű harcokban 2-es Q képességgel nagyobb sebzést lehet bevinni.

Rúnák


Én ezt a rúnaösszeállítást szeretem, a Pengezápor nagyon jó összhangban van Jhin passzívjával. A másodlagos ág miatt a manával sem lesz problémánk a játék elején. A kis rúnák összeállítása változhat az ellenféltől függően, például erős mágus támogató ellenfél esetén a páncél helyett varázsellenállás választható.

Leírás

Jhin az egyik kedvencem, amióta bekerült a játékba. Remélem ezzel a kis összeállítással ti is kedvet kaptok hozzá és eredményesek is lesztek vele.
Belépés