JinxJinx Build Guide: HowToGainFreeElo ft Jinx StillGOD

78%
Készítette Hioketsu, Frissítve: 2015-07-10

Varázslatok

Tárgyak

Kezdés
-Igazából ez egy standard kezdés nincs miért érvelni.
-Használd ki a [Q]Switcheroo! képességed az enemyd pokelására.Persze csak óvatosan mivel eszi a manád.
-Az earlyd leginkább a te supportodtól illetve legfőbb esetbe az enemyőtl függ.Ha jobban letudnak tradelni akkor nem kell erőltetni inkább csak passivan farmolgatni.
-Figyelembe kell venni hogy Jinx nem a legmobilisabb adc ezért nagyon tartani kell a wardokat nehogy esetleg egy gank hátba becsússzon és máris úszott egy rakat exp/gold és persze az enemy is csak feedelőidk.
-A B.F/K.N kardot kb 50 farból ki lehet szedni szóval arra is figyelni kell.
-A nem rég említett [Q] képességgel sokkal kényelmesebb vele a wave clearelés.
Egy jó back
-Ha minden jól ment és jól farmoltál + szedtél be 1-2 killt akár assistot akkor egy B.F simán ki jön talán még a 2. Doran's Blade is.Ha nagyon sok goldotok van akár 1 vision vagy 1 sight wardal is besegíthetsz a teamednek.
-Egy cipő nagyon sokat segíthet a mobilitásodon ezért érdemes minél előbb kivenni.
Első Pár Item
-Infinity Edged érdemes elsőnek kiszedni.Utána kill/farm függően vásárolni egy Phantom Dancert/Statik Shivet.Ugye ha nem vagyunk nagyon feedek és nagyon rosszul állunk nem fogunk elkezdeni Phantom Dancerre gyűjteni beérjük egy egyszerű Statik Shivvel.A trinketünket ne felejtsük el lecserélni.
Mid Game Items
-Nyugodtan beszerezhetünk egy Bloodthirster és persze egy Last Whispert na persze a sorrend is az enemytől függ.Ha nem annyira tankosak akkor egy Bloodthirsterrel is beírjük mivel elegendő Life Stealt ad nekünk na persze DMG-et is.Ellentétben a Last Whisper miközben nekünk csak DMG-et és Armor Pent. garantál nekünk.Ezt könnyen el tudjuk hogy a kettő közül melyiket válasszuk ehhez csak annyi kell hogy rátekintsünk az enemy team compjára.
-
Late Game Items
-Late Gamera mindenkébb beszerezzük az alábbi itemeket már csak azt kell eldöntenünk hogy mi legyen az utolsó itemünk.Vehetünk egy Mercurial Scimitart vagy akár egy Banshee's Veilt vagy egy Guardian Angelt de azt már nem nagyon szokás.
-Minél hamarabb upgradeljük a trinketünket és persze az elixirt se felejtsük el a listából.Egy cipő enchant sem árt vagy egy Homeguard vagy egy Furor.
Full Build
-Ez a build csak egy példa a többi közül.Ahogy az előző pontban is leírtam van elég nagy választékunk hogy mit vegyünk egy adott helyzetre.

Képességek

[Q] Van másik!

[W] Villám!

[E] Lángcsapdák!

[R] Szuper-mega-gyilkos rakéta!
Hiába tartják "nerfeltnek" Jinxet saját véleményem szerint még mindig elég erős ahhoz hogy lehessen vele meccseket carryzni.Nagyon oda kell figyelni a [Q]-val való tradelésben mivel ha csak azt használjuk elég hamar fogyásba kezd a manánk.

Leírás

Bemutatkozás
Először is csak egy kisebb bemutatkozás.iWillDominate YO vagyok az EUNE szerveren játszogatok jelenleg PLAT 2-ben helyezkedem el de haladok felfele.Pont akkor kezdtem el játszani amint kijött a drága Shyvana ironikus nem?(Amit kb season 2 elejét jelenti)
Abban a seasonban csak arra mentem hogy meglegyek LVL 30 hát sikerült illetve még akkor a silver elot is sikerült elérnem.Season 3-ban keveset de játszogattam.Viszont Season 4-be kezdtem komolyan venni a dolgokat egyből sikerült feljutnom platinába.És a mostani seasonban járom plat elejét nagy valószínűséggel a diamond is meglesz.
Összegezve:
Season 2 -> Silver
Season 3 -> Silver
Season 4 -> Platinum
Season 5 -> Platinum 2(ATM. Diamond inc)

Tippek a meccseidhez:
-Első és a legfontosabb a sokszor leírtak közül hogy még mindig figyelj a [Q] spelled használatára.Ugyan úgy a [W] képességeddel pokeolhatod illetve chaselés közben is elég hasznos mivel elég nagy slowot képes okozni egy enemynek.Az [E] képességed használatáról csak annyit hogy mindig próbáld az ellenfeled mögé helyezni de persze ne csak össze vissza dobáld.Egy ganket az előbb említett [W] és [E] spelleddel elég könnyű megúszni.
-Pokelás és Tradelésről csak annyit hogy a [Q] képességedet elég gyorsan tudod váltogatni szóval akár farmolás közben is meg lehet ereszteni egy pár rakétát az enemy ad carry felé persze ezt még fokozhatjuk egy utána lőtt [W] képességgel.Lane phase alatti fightról annyit hogy ha az enemy közel tud menni hozzád próbáld meg nem a Rakétavetődet használni mivel sokan abba a hibába esnek hogy ha a szájukba mennek akkor is csak a rakétavetőt használják. Olyankor csak válts szépen vissza és nyugodtan lődd szét az enemy arcát.
-Létezik egyfajta "combo" is Jinxre de pont az ulti nerf miatt vált gyengébbé.A combo a következőt takarja.Az enemy alá dobod az [E] képességed és ha benne áll akkor köztudott hogy snare alatt van szóval egyszerre rá lehet castolni a [W] és az [R] képességed.(Persze az animáció külön mutatja + Az ulti nerfet kapott de még használható ez a combo).Ezzel eléggé le tudjuk sebezni az ellenfelet és ha mi full hpn vagyunk akkor 100% hogy elkezd szaladni és akkor instant váltás [Q] és mehet a chase.
-Persze vannak HÁTRÁNYAI is Jinxnek: Nem elég mobilis szóval gankeknél vagy csak egy szimpla fightnál nagyon oda kell figyelni hogy hogy helyezkedünk.Ha nem kap elég feedet lehet gyengécske lesz ezért érdemes vele sokat farmolni.
Jinxhez érdemes supportok:Saját tapasztalatok alapján egy Leonával,Jannával,Namival,Threshel nagyon szépen meg tudja állni a helyét a lane phase alatt.

!!Ezt a Jinx guidet SAJÁT tapasztalatok alapján készítettem szóval ha találsz jobbat akár lolkingen vagy máshol nem kérem ide azt hogy ez szar jobb van xy helyen.!!

Remélem valakinek tudtam segíteni & Sok LP szerzést vele!
Belépés