KalistaKalista Build Guide: Kalista, és a narancs juice

86%
Készítette RwesT, Frissítve: 2015-06-24

Varázslatok

Tárgyak

Kezdésnek
Mint minden ADC-nek ajánlott.
1. hazatérés
A Bilgewateri Szablya, sajnos nem tesz olyan erőssé, mintha egy K.N karddal kezdenél, de hosszútávon, amikor meg lesz a Letaszított Király Kardja (BOTRK) Sokkal erősebb leszel. Jelenleg sem vagy gyenge, de azért ne kezdj túlságosan agresszívkodni, maradj passzív és használd ki amikor az ellenség ADC-je kiesik a pozícióból, és óvatosan próbálj meg egy tradet. A Poti, és és az életlopás, továbbra is biztosítja neked a lanelést.
Nélkülözhetetlen
Ez az a build, amivel már 200%-os csapatharcaid lesznek. A runaan biztosítja neked azt hogy minnél több emberre tudj sebzést osztani, a BOTRK biztosítja a könnyebb kiteolást, a cipő is, a Vérszomjas pedig, azt a pajzsot, és sebzést ami lehetővé teszi a biztonságos harcokat...Pff "biztonságos" harcok :D Szép volt RwesT jár a tabzs!
Teljes build
Én annak a híve vagyok, hogy Kalistának jobb a kék trinket, ugyanis a Sentinel (W) által tudunk "Wardolni" pontosabban, lehetővé teszi hogy könnyebben tudjatok elhozni egy objektívet...Egyszerűen csak elküldöd a rákba, aztán majd szól ha jön valaki. A kék trinket meg sokszor meg tudja menteni a csapatot. "Te figyelj, lehet flankelnek...Várjá' mingy' megnézem!"
Ha nem akarsz Eleven Szablyát
Ezek a defenzív itemek, amiket mindig jó döntés megvenni :) Persze csak 1-et

Képességek

[Q] Felnyársalás

[W] Őrző

[E] Tépett seb

[R] Túlvilági hívás

Leírás

Szia! RwesT vagyok, Gold V ADC Main, Season 1 Óta ADC-zek, és igen csak goldban vagyok, mert nem szeretek SoloQ-zni.
Rövid leszek. Szóval Kalista, nem a legerősebb laner, és nem is a legstabilabb karakter. Ha lemaradsz, és a Supporod nem tud visszahozni, akkor már elbuktad a meccset. Ebből következtethető, hogy Kalistát könnyen ki lehet vágni a játékból. Már az is elég ha denyzed a farmját, és megölöd 1x. Ezért ha Poke lane ellen játszol, akkor ha van rá lehetőséged Lane Swapeljetek!
Kalistának fontos a biztonságos Early game, hogy lehessen egy brutálisan erős Mid Gameje. Kalistánál nagyon fontos, hogy jól tudj kiteolni. Ne érdekeljen addig a teamfight, amíg rajtad van a tank, vagy az enemy assasinja. Pingelj hogy amíg Ők jól szórakoznak addig Te a halálodon vagy, valószínüleg meg fognak fordulni és segítenek neked. De ha kell ugrálj vissza a base-re ne érdekeljen hogy azok ott elől mit csinálnak, Te vagy a kulcs a győzelemhez, és ha halott vagy akkor...szopó :D
Figyelj, az enemy ADC itemjeire. Figyeld hogy mit vesz, becsüld meg a sebzését, és utána kezdj tradekbe. Mindig tudd hogy mit csinálsz, mert nagyon könnyen ráfázhatsz. És csak óvatosan azzal az ultival, hogy kit rángatsz, és hova ;) Az ultidat is használhatod nyugodtan arra hogy megvédd magad. Ha magadra húzod a supportot, az neked csak jó, mert utána fel tudja ütni azt az enemyt aki chasel téged, jó esetben még meg is ölitek. Ha lanelsz, az E-det nyugodtan használhatod arra, hogy farmolj. Sokkal egyszerűbb, és biztonságosabb. Persze azért figyelj oda hogy ha lehet akkor last hitre menjen a basic, de torony alatt earlyben sokkal könnyebben lehet Kalistával farmolni, mint bármelyik más ADC-vel jelenleg.
Köszönöm a figyelmet, ne haragudjatok ha hiányos lett, ha van kérdésetek, keressetek fel LoLon.
Sziasztok!
Belépés