KassadinKassadin Build Guide: +1100 AP

50%
Készítette DirtyThief, Frissítve: 2015-07-20

Varázslatok

Tárgyak

Kezdés
A Kristályflaskás kezdés a lehető legjobb Kassadinnak mert ez egyszerűen így van. De ha egy AD-s hős az ellenfeled a lane-en akkor kell a Lágy vért és a HP poti biztosra. A potit az ellenfelünkhöz mérten vásároljuk meg!!! Attól fűggően hogy hogy sikerült az első visszatérés vegyünk egy Pusztító pálcát, ha nincs rá pénzünk akkor egy Doran's Ringet. Ez után az Oltalmazó kristályt és/vagy a Pustító pálcát, ha nincs meg. Ha még belefér akkor a Sebesség cipőjét is.
Core Item
A sebesség cipőjét ahogy meg vettük kezdjük el építeni a Lich Bane-t. Ahogy megvan vegyük meg a Varázslók cipőjét és a bázisvédő fejlesztést rá.
Standard Full Build
A void staff nagyszerű 4.-ik itemnek és ezzel meg eheted Cho'Gath módra az ellenfeleidet Mid Game-ben.A Zhonya is nagyon jó, mert ha jókor sütöd el az aktívját akkor addigra az ultid is betölt és elmenekülhetsz. A Rabadon a Late Game-ben fog nagy segítséget nyújtani.
Tanky Full Build
A Zhonya és a Mélységi jogar helyet cserélhetnek a megvásárlás sorrendjében, de ez az ellenféltől függ. Itt elhanyagoható a Varázslók cipője mert a Liandry meg adja a Magic Pen.-t.
+1100 AP
Ez meg egy kis troll build :D
Amik még jók lehetnek

Képességek

[Q] Null golyó

[W] Alvilági penge

[E] Erőimpulzus

[R] Portálséta
Azért kell az E betűt elsőnek stackelni, mert mert ezzel gyorsabb a wave clear, ami gyorsabb gold szerzést jelent.

Leírás

Sziasztok!
Most megosztanám veletek a stratégiámat, amin még van mit finomítani és ezért várom is az építő kritikákat.

Képességek:
A Q képesség kiváló az ellenfél poke-olására hiszen az elsütése után egy varázs pajzsot hoz létre. És ugyebár ilyenkor vissza támadnak az ellenfelek, amelyet ez a pajzs el nyel(de csak varázslat esetén).
A W képessége fantasztikusan működik a Lich Bane-el, valamint passzívan varázs sebzést okoz, nem kerül manába és az elhasználása után manát tölt vissza attól függően hogy kit vagy mit támadtunk meg.
Az E betűjét a W-vel a legjobb fel stackelni. Akkor használjuk el, ha gyorsan meg akarjuk tisztítani a lanet a minionoktól vagy ha az ellenfelünk el akarna menekülni(mert ugye slow-ol).
Az R tökéletes a meneküléshez és a támadáshoz is a kevés CD-ja és elég DMG-e miatt. Ne feledjük el hogy támadáshoz maximum 3-szor használjuk el, de még jobb ha csak 2-ször. Meneküléskor pedig megfontoltan használjuk el. Pl.:fal ugráshoz. Ellen Pl.:lane-el párhuzamosan.
Kérjünk gank-eket, ha valami nem megy vagy ha megy is, mert a gank mindig jól jön. Farmoljunk a W-vel, mert nagy a DMG-e és no mana cost-os.
Átalános Combo:
R AA W AA Q és ha menekülne, vagy te menekülnél, akkor E, pesze ha még nem halt meg ettől. :D
Tank ellen:
Q E R AA W AA Q AA R AA + Ignite, és nagy valószínűséggel az E is újra töltődik addigra szóval + E
Menekülés:
R R R R R R...R R R. Lehetőleg a falakon ugrálj át és meg fogsz menekülni.
AA=Auto Attack
Teamfight:
Neked hátul kell maradnod ADC módra és a Q-val kell poke-olnod az ellenfeleket lehetőleg ne a Tankot. Ha nagyon egybe vannak és nagyjából mindenki 3/4 vagy fél HP-n van akkor kell berobbannod egy: R+E kombóval a többi pedig rád van bízva. Ha gyors a menekülő ellenfél akkor járj túl az eszén és próbáld meg a többiektől elszakadva egy lehetséges útvonal felé közeledned mégpedig az Ultis fal ugrásokkal, közben pedig az Ultid stack-jeire figyelj!!!
Jungle:
Neked onnan csak a Farkasok, a Raptorok és a Blue legyen a célpontod.
Roamok:
Tudd hogy mikor jött el az ideje(ha az ellenfél push-olja a lane-t és lehetőleg a HP-ja is kevés), és akkor egy ward-ra teleportolj rá ami mögötte helyezkedik el.
Spellek:
Ignite-Teleport,Ignite-Flash

Köszönöm hogy megnézted a Guide-omat. Ha valamit kihagytam vagy elrontottam akkor kérlek írjátok le azt kommentben.
Belépés